Termal otelde korkutan yangın Termal otelde korkutan yangın
 Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük, “Ramazan ayında et ve et ürünlerinin fiyatlarına zam yapılmamasının faydasını hem esnafımız hem de vatandaşlarımız gördü” dedi. 
 Başkan Yörük, vatandaşların her Ramazan’da olduğu gibi bu yıl da et ve et ürünlerine yoğun bir talebin olduğunu kaydetti. En çok satılan ürünler arasında sırası ile kuşbaşı, kıyma, sucuk ve pastırmanın geldiğini kaydeden Başkan Yörük, sofraların en değerli gıdaları arasında yer alan ete karşı gösterilen ilginin esnafı mutlu ettiğini kaydetti. Satışların artmasındaki en büyük etkenin, esnafın Ramazan fırsatçılığı yapmaması, fiyatları önceki aylarla aynı tutması olduğunu belirten Başkan Yörük, “Biz kasap esnafı olarak vatandaşa ucuz ve kaliteli ürün yedirmek için gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Esnaf olarak fiyatlara  Ramazan’da zam yapmayacağımızı söylemiştik. Nitekim de Ramazan ayının gelmesi ile birlikte sözümüzü tuttuk ve fiyatlara zam yapmadık. Bu şekliyle de kentimizde ki esnaflarımızın Ramazan fırsatçısı olmadığını göstermiş olduk. Hemşehrilerimiz de fiyatların yüksek olmadığını, arttırılmadığını görünce sofralarında daha fazla et yemeklerine yer vermeye başladı. Şuanda kasap esnafı adına satışlarımız iyi durumda. Umarım bu tablo Ramazan ayı boyunca da böyle olur” diye konuştu.
 Öte yandan, damakların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan pastırmaya vatandaşların fazla ilgi göstermediğine de değinen Başkan Yörük, bunun nedenin ise pastırmanın çok fazla susatan bir ürün olmasından kaynaklandığını kaydetti.
Editör: TE Bilişim