Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı
 Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmana düz koşu ile başlayan sarı-lacivertli futbolcular, daha sonra istasyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu.
Antrenmanı Başkan Aziz Yıldırım, Yönetici Abdullah Kiğılı ve Ömer Temelli de izledi. 

Fenerbahçe ile İtalyan temsilcisi Lazio arasında UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçı öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile oyunculardan Reto Ziegler basın toplantısı düzenledi. 
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ilk olarak iki takım arasındaki dengeleri değerlendirdi.
Zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyleyen Kocaman, “Zorlu ve bir o kadar da değerli bir maç oynayacağız. 2 ayaklı bir durum. Dolayısıyla aslında söylemek istediğim şu ki hem oyuncu hem de yüksek istekli bir taraftar grubumuzla beraber, doğru oyunla ikinci karşılaşmaya avantaj sağlamak için sahaya çıkacağız. Kilit maç burası olacak. İtalyan takımı güçlü ve önemli oyunculara sahip. Çok esktra durum olmadığı sürece son ana kadar tur için iki takımda mücadele edecek. Hak eden, hak ettiği şekilde turu alsın” dedi.
Galatasaray’a Şampiyonlar Ligi’nde başarılar dileyen Aykut Kocaman, "Fenerbahçe ve Galatasaray özelikle bu iki kulüp, zaman zaman da Beşiktaş, Trabzon ve diğer kulüpler. Bu iki kulüp futbolun lokomotifi olmalı. Futbol böyle gelişiyor. Bütün paydaşlar bunlardan yararlanacaklar. Biz didişmeyi daha çok seviyoruz. Galatasaray’a başarılar diliyorum. Zor bir maç onları bekliyor. Asli görevlerimiz Türk futbolunu daha da yukarı çekecek hamleleri yapalım" diye konuştu.
Lazio karşısında sabırlı ve yüksek idare ile oynamaları gerektiğinin altını çizen Kocaman, "Bizim için en büyük avantaj Lazio karşısında doğru oyunu oynamak. Bu seviyede avantajdan bahsedebilir. Beraber oynama düşüncemizin sabırlı ve yüksek idare ile oynamamız gerekiyor" şeklinde konuştu.
Sarı-lacivertli futbolcu Reto Ziegler, çeyrek finalde oldukları için mutlu olduklarını dile getirerek
“Bu şekilde de yolumuza devam etmek istiyoruz. İki takım arasında dengeli oyun olacak. Maça iyi konsantre olmamız gerekiyor. Güzel bir futbolla sahadan galip ayrılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim