Milli Takım Tepetaklak  Avusturya 6-1 Türkiye Milli Takım Tepetaklak Avusturya 6-1 Türkiye
 Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-0 kaybedilen Sivasspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 
 
Sarı-lacivertli kulübün Başkanı şöyle konuştu: "Egemen (kırmızı kart pozisyonu) hakeme hiçbir şey söylemediğini ifade etti. Fenerbahçe'yi yok etmek için her türlü operasyon yapılıyor.

Başka türlü oyunlar oynanıyor. Bir hakemin bu kadar bariz hatalar yapabileceğini düşünmüyorum. Bizim maçlara gelmiyordu, mutluyduk. Yine geldi. Kısaca bu hakem yeteneksiz. Yeteneksiz bir hakem üzerinde devam etmek, zorlamak kötü şeyleri sonucları doğurabilir. Federasyona söylüyorum böyle hakemleri temizleyin.
 
'Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da yeneriz'
 
Bugün çocuklar iyi oynamadı önemli değil, telafi ederiz. Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da yeneriz, istatistiklere baksınlar. Herkes kendine çeki düzen versin. Benim yaptığım şeylere şike deniyorsa Türkiye'de şike yapmayan takım yoktur. Bağırdılar "Şike yapsana şike yapsana" diye. Yahu ben Sivas'ı satın mı aldım? Kimle yaptım ben şikeyi? Utanın biraz. Biz kimseyi satın almadık. Kendilerine hakaret ediyorlar farkında değiller.
 
'Şu anda da 2. Lig'de 3. Lig'de her yerde şike var teşvik var'
 
Beşiktaş Kulübü şikeyle suçlanıyor, camiaları hiçbir şey söylemiyor. Medya da suçludur. 50 senenin faturasını bize kesmeye çalıştınız. Hiçbir zaman bu işlerin içinde olmadık. Şu anda da 2. Lig'de 3. Lig'de her yerde şike var teşvik var. Çok şey biliyorum, çok şey söyleyeceğim. Tapeleri geniş şekliyle alın okuyun, mıknatısla çekilip alınmış olanları değil."
 
'Meireles'in hareketine kırmızı kart verebilirdi'
 
Bugün hakemler rezaletti. Lehimize avantaj oluyor, oyunu durduruyor. Kart göstermesi gerekiyor, o da yok. Meireles'in hareketine kırmızı verilebilirdi. Versin adaletli olsun. Önemli değil ama haklar yenmesin."
 Maçın hakemlerinin çok kötü bir yönetim sergilediğini belirten sarı-lacivertli futbolculardan Sow, verilmeyen penaltı pozisyonu ile ilgili olarak; "4. hakem ne işi yarar. Altını çizerek söylüyorum ki kesin penaltıydı. Herkesi gözü önünde oldu. Ama 4. hakem vermek istemedi" diye konuştu.



 
Yayıncı kuruluşa konuşan isimlerden Gökhan Gönül ise Sivaspor'u yenebileceklerini ama buna hakemlerin müsade etmediğini belirterek; "Sivas'ı yenerdik, hakemi yenemezdik" diye veryansın etti.
25 milyon Fenerbahçeliyi sevindirmek için , bu ruhla sahaya çıktıklarını dile getiren Gökhan Gönül, "25 milyon Fenerbahçe'nin yüreğini sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Ama müsade etmiyorlar. Sus sus sus nereye kadar, ölüp ölüp diriliyoruz.

Bir suçumuz varsa söylesinler, ne yapmamızı istiyorlar, her gün ölmektense bir gün ölelim. eskiden 4 hakem vardı, şimdi 6 hakem. 12 hakem olsa da değişmeyecek demek ki. Penaltımızı verseler daha rahat bir maç çıkaracaktık. Bu saatten sonra rakiplerle mücadele etmek yetmeyecek, hakemlerle de mücadele edeceğiz. Buramıza geldi yeter. " şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim