Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde çalışan Sarı-kırmızılılar, ısınma ve açma - germe hareketleriyle başlayan antrenmanı, oyuncuların üç gruba ayrılarak yaptıkları 5'e 2 top kapma egzersizleriyle tamamladı. Kaleciler ise kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde özel bir çalışma gerçekleştirdi.
Sol uyluk arka adalesinde zorlanma bulunan Çağlar Birinci'nin tedavisine devam edildi. Hakan Balta ile Yekta Kurtuluş ise tedavisinin ardından salonda çalışmalarını sürdürdü. Sarı-kırmızılılarda, 2012 Afrika Uluslar Kupası'nda Fildişi Sahili Milli Takımı ile 12 Şubat Pazar akşamı final maçına çıkacak olan Emmanuel Eboue de antrenmanda yer almadı. Galatasaray, Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.
Antrenmanın ardından, bugün 27 yaşına giren Selçuk İnan'ın doğum günü kutlandı. Başarılı oyuncu için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir pasta kesildi.
Editör: TE Bilişim