Köy ekmeği büyük ilgi görüyor Köy ekmeği büyük ilgi görüyor
 Kazada 3 araç maddi hasar görürken, ölen yada yaralanan olmadı. 
Alınan bilgilere göre bugece saat 01.00 sıralarında Gümüşhane-Trabzon karayolu Hürriyet Caddesi karşısında ki geçişte meydana gelen kazada, 61 KG 917 plakalı otomobil önce Merkez Alemdar Köyü muhtarı Yücel Berker yönetimindeki 29 AL 204 plakalı otomobile arkadan çarptıktan sonra yol kenarında park halinde bulunan 29 AH 413 plakalı otomobile çarptı ve 25 metre ilerde karşı kaldırımda durabildi.
Görgü tanıkları kazanın ardından çarpmanın etkisi ile 25 metre sürüklenen otomobilden inen 5-6 kişinin şehir içine doğru kaçtığını ifade ederken, bölgeye gelen polis ekipleri de incelemelerde bulundu.
Kazazedelerden Bülent Berker, Köprübaşı Karakolundan anayola kontrollü bir şekilde çıktıklarını, yolda herhangi bir araç falan görmediklerini fakat tam yeni köprünün karşısına geldiklerinde arkadan gelen bir otomobilin şiddetle kendi araçlarına çarptığını söyledi. Köye gitmek için yola çıktıkları sırada meydana gelen kazada çarpmanın etkisi ile bulundukları aracın ters istikamete döndüğünü kaydeden Berker, kazada kimsenin yaralanmadığını fakat 3 otomobilde maddi hasar meydana geldiğini dile getirdi. Kazaya sebep olan kişilerin kaçtıkları için kim olduklarına dair bilgileri olmadığını ifade eden Berker, suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.
Kazanın ardından hasar gören araçlar vatandaşların yardımıyla yol kenarındaki güvenli bölgelere itilirken daha sonra gelen çekici tarafından kaza mahallinden alındı.
Kazanın meydana geldiği bölgede geçtiğimiz Haziran ayında da kaza meydana gelmiş, kazaya sebep olanlar otomobilleri ile kaçmışlardı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



İzmir Haber

Editör: TE Bilişim