Gümüşhane'de trafik kazası: 1 ölü,1 yaralı Gümüşhane'de trafik kazası: 1 ölü,1 yaralı
  Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarına yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında Gümüşhane, Antalya ve Mersin illerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında toplam 32 şüpheli şahıs yakalanırken, bu şahıslardan 4’ü adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ
Gümüşhane Merkez ve Kelkit ilçesi ile birlikte Antalya ve Mersin illerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında 12 adreste yapılan aramalarda 212 gram esrar maddesi, 1 kök hint keneviri bitkisi, 1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve 2 adet fişek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, bu tüfeğe ait 9 adet fişek ele geçirildi.

4 KİŞİ TUTUKLANDI
Operasyon kapsamında yakalanan toplam 32 şüpheliden R.K, İ.D, E.N, S.A, H.İ.Ş, H.Ç, V.O, F.O, M.M, T.Ö, B.U, C.C, E.Y ve U.Y isimli 14 şüpheli şahıs hakkında, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak, Nakletmek, Temin Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan, 18 şüpheli şahıs hakkında ise “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan işlem yapıldı.
Şüpheli şahıslardan 26’sı ifadelerine müteakip salıverilirken, Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen R.K., H.Ç., E.N., İ.D., S.A. ve H.İ.Ş. isimli 6 şüpheli şahıstan ilgili mahkemeye sevk edilen R.K., H.Ç., E.N., ve H.İ.Ş. isimli 4 şüpheli şahıs tutuklanarak Gümüşhane E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Editör: TE Bilişim