Köpek Haberleri

köpek haberleri ve güncel köpek gelişmeleri, köpek ile ilgili tüm video, köpek fotoğrafları ve köpek haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


YAŞAM

Yerel seçim öncesi problem çözülecek.  Tarım Bakanlığı, ilgili diğer bakanlıklar ve STK'ların görüşünü alarak kanun teklifi taslağını hazırladı.

GENEL

İstanbul/Maltepe'de köpekler, sokakta yürüyen vatandaşlara saldırdı.

GENEL
GENEL

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde patileri ve kuyruğu kesilmiş halde bulunan yavru köpek cinayetinde gözaltına alınan kepçe operatörü tutuklandı.

İZMİR HABER

İzmir'de Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan kedi ve köpekler sıcak bir yuva için bir dost eli bekliyor.

İZMİR HABER

İstanbul’da yaşayan 31 yaşındaki Cemşir Doğan, köpeğiyle Türkiye turuna çıktı.

İZMİR HABER

İzmir'in Konak ilçesinde, aldığı alkolün etkisiyle sızıp kalan bir kişinin başında bekleyen sokak köpeği görenlerin dikkatini çekti.

Balıkesir haberleri

Balıkesir’in Havran ilçesinde, üç ayaklı köpeğin azimle hayata tutunması dikkat çekiyor.

Malatya haberleri

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda, toplam 140 kilo 313 gram esrar ele geçirilirken, 8 şüpheli tutuklandı.

YAŞAM

Tokat’ta maymunla köpeğin dostluğu görenleri şaşırtıyor.

Antalya haberleri

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir inşaatta beslenen köpeğin saldırısına uğrayan çift ve 2 yaşındaki çocukları yaralandı.

MAGAZİN

Sakarya'nın Geyve ilçesinde, 21 yaşındaki bir üniversite öğrencisi köpekten kaçmak isterken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

MAGAZİN

Bursa'da hayvanları korkutmak için silahıyla ateş eden şahıs yoldan geçen bir vatandaşı vurdu.

Bayraklı Haber

İzmir'da çukurda şıkışan 2 köpek belediye ekiplerine zor anlar yaşattı. Yavru köpekler belediye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

Konak Belediyesi Haberleri

Gözleri görmeyen sevimli köpeği ege efe kültür derneği sahiplendi. Konak Belediyesi Hayvan Bakım Merkezi’nde tedavisi tamamlanan French Bulldog cinsi köpek...