Meclis Haberleri

meclis haberleri ve güncel meclis gelişmeleri, meclis ile ilgili tüm video, meclis fotoğrafları ve meclis haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


SİYASET

TBMM’de milletvekili yemin töreninin tamamlanmasının ardından gözler Meclis Başkanlığına seçimine çevrildi. Çarşamba günü yapılacak seçimler için Meclis'teki partilerden 7 milletvekili...

SİYASET

Kılıçdaroğlu, SSK'yı batırdı, şimdi de CHP'yi batırıyor. Kılıçdaroğlu'na CHP seçmeni 28 Mayıs'ta 'Artık yeter' diyecek." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM

26. Dönem 3. Yasama Yılı dolayısıyla Mecliste tören düzenlendi.

İZMİR HABER

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, belediye meclisinin üçüncü döneminin ilk toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirterek,

GENEL

Meclis’te, 7 Kasım 2013 tarihinde kabul edilen Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun, Mayıs 2014 tarihinde yürürlüğe girecek.

GENEL

Ali Alkan, 'Türkiye'nin bir anayasa değişikliğine değil, hak ve özgürlükleri esas alan yeni bir anayasaya ihtiyacı bulunmaktadır' dedi.

CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray 7 Temmuz Pazar günü Meclis Genel Kurulunda yaptığı konuşmada hükümetin sağlık politikalarını eleştirdi.

Ak parti haberleri

AK Parti’de Meclis ve grup başkanvekilliği seçimleri tamamladı.

Murat Akgün'nin programına konuk olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik sözleşmeli memurların kadroya geçirilmesiyle ilgili soruyu da cevapladı.

GENEL

Meclis'ten kavgayla geçen yasaya göre alkolmetreyi üflemeyi reddeden sürücülere 2 bin lira ceza kesilecek.

GENEL

CHP’nin ardından MHP de, Meclis’te oluşturulması önerilen ‘Çözüm Sürecini Değerlendirme Komisyonu’na üye vermeyeceğini açıkladı.

GENEL

Uludere raporu, Meclis İnsan Hakları Komisyonu bünyesinde oluşturulan Uludere alt komisyonunda 3'e karşı 5 oyla kabul edildi.

Ankara haberleri

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 28 Şubat Soruşturması kapsamında 5 emekli asker, ifadesi alınmak üzere Ankara Adliyesi'ne getirildi.

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tunus Başbakanı Hamadi Jebali ve Ulusal Kurucu Meclisi (UKM) Başkanı Mustafa Ben Jafaar ile görüştü.

SİYASET

Genel kurul'da içtüzük görüşmelerinin tamamlanmasının ardından arbede çıktı.

Ödemiş Belediyesi Haberleri

Ödemiş Belediyesi'nin Şubat ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Bekir Keskin başkanlığında gerçekleştirildi. 25 maddenin görüşüldüğü toplantıya 15. maddeden sonra...