Trafik kazası 3 can aldı Trafik kazası 3 can aldı
Hayırsever işadamı Bilal Şahin tarafından yaptırılan Bilal Şahin Külliyesi’nde cuma namazı sonrası Osmanlı geleneği yaşatılıyor. Özellikle kış mevsiminde havaların soğuk olduğu günlerde camiden çıkan cemaate çay ikram ediliyor. İkramdan memnun kalan cemaat, hayırsever işadamına teşekkür etti.
Camide namaz kılanlar arasında bulunan Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, mübarek cuma günü bu soğuk havada cami çıkışında çay içmenin ayrı bir güzellik, ayrı bir zevk olduğunu belirterek, “Cami çıkışında vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Güzel bir adet. Bunu yapan hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi.
Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer de külliyeyi kazandıran Bilal Şahin'e teşekkür ederek, “Külliye geleneği Yozgat’ta yaşatılıyor. Cami çıkışında sabahları çorba, öğleyin çay ve simit ikramı oluyor. Bugün de havanın soğuk olması dolayısıyla çay ikram ediliyor. Herkese afiyet olsun” diye konuştu.
Hayırsever İşadamı Bilal Şahin ise külliye geleneğini Yozgat’ta yaşatmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Cenab-ı Allah caminin cemaatini bol, çayını da daim etsin” dedi.

Editör: TE Bilişim