İftar sofrası İsabey’de kuruldu İftar sofrası İsabey’de kuruldu
  Partisinin Selçik İlçe Kongresi'nde konuşan HEPAR İzmir İl Başkanı Savaş Singin, muhalefet partilerine yüklenerek, “Türkiye’de muhalefet görevini yapmıyor” dedi. 
Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu'nda düzenlenen genel kurul toplantısına HEPAR Genel Başkan Yardımcısı Erhan Kıratlı, İzmir İl Başkanı Savaş Singin, Selçuk İlçe Teşkilatı yöneticileri ve partililer katıldı. Divan Başkanlığını HEPAR İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Doğan Erdil’in yaptığı genel kurul toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kongrenin açılışında konuşan İl Başkanı Savaş Singin, partisinin "40 cesur yürekle" kurulduğunu ifade ederek, “Partimiz, Genel Başkanımız Osman Pamukoğlu ve beraberindeki 40 cesur yürekle kuruldu. Bu partiyi yüceltecek olan da bizleriz” dedi.
Türkiye’de muhalefet partisinin görev yapmadığına işaret çeken Singin, şöyle devam etti: “Muhalefet nedir? Muhalefet, iktidarın yapacağı kötü davranışlara engel olmaktır. Ama bizde ne yazık ki muhalefet görevini yapmıyor. Başbakan kalkıp 'böyle bir muhalefete can kurban' diyor. Başbakan Anayasayı düzenleyelim diyor, muhalefet tabi diyor. Başbakan Apo ile görüşelim diyor, muhalefet çanak tutuyor. İşte buna karşı çıkan güçlenmekte olan bir HEPAR var. Bu anlamda halkımızı bilinçlendirmek ev ev gezmek ve yok olmaya başlayan Cumhuriyetimizi kurtarmak için hep beraber çalışmak gerekiyor. inşallah bundan sonrada ilçe başkanımızın verdiği sözler ışığında hayallerin gerçekleşeceğine inanıyor, hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.”
Selçuk İlçe Başkanı Adıgüzel ise, “Bir ülkenin başına gelen iyi ya da kötü her şeyden, o ülkede yaşayan tüm insanlar birebir sorumludur. Bu sorumluluğu hissedebilmek sadece insanla değil, aynı zamanda gerçek yurttaş olmakla mümkündür. Ama bu topraklarda halk sadece ağlıyor, şikayet ediyor. Bizler HEPAR mensupları, siyaseti vatan aşkı olarak bilir ve devletimizin, milletimizin ulusal çıkarları için mücadele ederiz. Alışkanlık haline gelmiş bir zihniyetle oy kullanma zamanı geçmiştir” diye konuştu.




Adıgüzel, HEPAR'ı Selçuk’ta ekibiyle birlikte en iyi şekilde temsil edeceğini sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde HEPAR Selçuk İlçe Teşkilatı şu isimlerden oluştu: Ali Adıgüzel (başkan), Yalçın Selçuk Dal, Hatice Arslan, Süleyman Çerçi, Mehmet Kocaman, Özdemir Arslan, Sadri Ege Yaman. 

Editör: TE Bilişim