Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
 Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 23.00 sıralarında Torbalı’ya bağlı Çapak köyünde meydana geldi. Şehir dışında yaşayan ve Çapak ormanlık alan yakınlarında villası bulunan Metin İnaluk’un evinde garip yanar-söner ışıklar fark eden Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı asayiş ekipleri, evin çevresinde pusuya yattı. Kimseyi göremeyen jandarma, ev sahibine telefonla ulaşıp, evde olup olmadığını sordu. Evde olmadığı yönünde bilgi alan jandarma, ev sahibi Diş Hekimi Metin İnaluk’un evine gelmesini istedi. Bir süre sonra evine ulaşan İnaluk, kilitli olan kapıyı açınca evinin dağıtıldığını gördü. Jandarma ekipleri, evin içinde olduğundan emin olduğu hırsızı aramaya koyuldu.
Yatak odasına giren jandarma, gardırobu açtığında Hüseyin B. (20) ile karşılaştı. Evde inceleme yapan jandarma, rakı sofrası ile karşılaştı. Ayrıca hırsız ev sahibine ait pijamaları da giymişti. Bilgisayardan müzik açan hırsız, ev sahibine ait kıyafetleri bavullara da koyduğu belirlendi. Gözaltına alınan Hüseyin B.’nin iki defa askeriyeden firar ettiği, hırsızlık, adam yaralama gibi 10 ayrı suçtan da sabıkası olduğu belirtildi.
Editör: TE Bilişim