İzmir Tarihinin En Büyük Yatırımı.. İzmir Tarihinin En Büyük Yatırımı..
 İzmir Büyükşehir Belediyesi İzbeton A.Ş. yoğun mesaisine devam ediyor. Bornova Atatürk Mahallesinde asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor.
 Bornova Atatürk Mahallesinde İzsu'nun alt yapı çalışmaları ile yeni su kanalları yaparak şiddetli yağmur ve sel baskınlarının önüne geçildi. Böylece son yıllarda İzmir'de meydana gelen şiddetli yağış ve fırtınalarda sel ve su baskınlarının önlenmesinden sonra tahribat yapılan yolların asfaltlama çalışmasına başlandı. Böylece uzun süredir bozuk olan yolların yeniden düzenlenmesiyle özellikle araç sahiplerinin yüzünün güldüğü görüldü. Atatürk Mahallesi sakinleriyle yaptığımız görüşmede çalışmaların başlaması ve bitmesine kadar geçen süre ile ilgili bilgi aldık. Atatürk mahallesi İnönü caddesinde oturan Durmuşali Usta; Her sabah bu yollardan işe gidip geliyorum. Gerçekten çok sıkıntı çektik. Ancak belediyenin yapmış olduğu alt yapı çalışmaları ile artık uzun yıllar bu bölgede sel ve su taşması yaşanacağını sanmıyorum. Çünkü çok ciddi ve güzel çalışmalar yapıldı. Şimdide yolların asfaltlanma çalışmaları yapılıyor. Artık çok rahatladık' dedi. 










Bölgede oturan İzmir Haber Ajansi Sahibi Ersin Usta ; Çalışmaları takip ediyoruz. Gerçekten güzel işler yapılıyor. Önce izsu çalışmalarına şahit olduk. Bu bölgede yağış çok fazla ve yukarıdan aşağıya doğru yağmur yağması aşağı bölgelere doğru sel sularına dönüşmekte. Böylece yollar yıllardır göl ve sele dönüşmekteydi. Ancak şimdi yapılan altyapı çalışmaları ve asfaltlama çalışmalarıyla çok rahatladık. Buradan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu ve bu hizmete emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çalışmalarının devamını bekliyoruz' dedi. 











Editör: TE Bilişim