Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
Aralarında İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay’ın da bulunduğu birbirinden seçkin davetliyi ağırlayan geceye basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. Gecede konuşan Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erman Ilıcak İzmir’e yatırımlarının devam edeceği müjdesini verdi.
Gaziemir’de 140 bin metrekarelik bir alana kurulan İzmir Optimum Outlet, 170 mağazasıyla kısa sürede İzmirliler için yeni bir yaşam alanı olmayı başardı. Kendine özgü mimari yapısı ve ziyaretçilerine yılın her günü indirimli alışveriş yapma imkanı sunan Optimum Outlet’i 150 milyon dolar gibi bir maliyetle İzmir’e kazandıran Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erman Ilıcak’tan yeni yatırım müjdesi geldi.
‘2015’TE YATIRIM MİKTARI 500 MİLYON DOLAR OLACAK’
Rönesans Holding’in sürekli büyümeyi hedefleyen, kurumsallaşmasını tamamlamış güçlü ve deneyimli yapısına, İzmir tecrübesini de eklediklerini belirten Ilıcak, “Maksimum marka, minimum ödeme” sloganıyla kapılarını açtıkları günden itibaren kendilerini yalnız bırakmayan İzmirlilere teşekkür etti. Beklediklerinden daha fazla ilgiyle karşılandıklarını da belirten Ilıcak sözlerine şöyle devam etti: “Bayraklı ve Karşıyaka’da toplamda 500 milyon doları bulan yatırımların olacağını dile getirmiştim. Bu yatırımlarla ilgili çalışmalarımız hızla sürüyor. Bayraklı'da Ankara Asfaltı'nda yer alan 150 bin metrekarelik alanda yine alışveriş merkezi ve konutlardan oluşan bir yer yapacağız. Ayrıca Karşıyaka Turan'da yine benzer bir proje gerçekleştireceğiz. Bu şehre geldiğimiz günden beri çok fazla şey öğrendik ve öğrendiklerimizi diğer projelerimizde de kullanarak yararını gördük. 2015 yılına kadar tamamlamayı planladığımız bu yatırımlarımızla birlikte İzmir’e söz verdiğimiz 500 milyon dolar yatırım rakamını bulmuş olacağız.”


Konuşmasının ardından içinde bulunduğumuz Polis Haftası’nın önemine de değinen Ilıcak, tüm emniyet mensuplarının haftasını kutladı. Geçen bir yıl içerisinde emniyet güçlerinin İzmir’de ve Optimum’da sağlamış olduğu huzur ve güven ortamından dolayı memnuniyetini belirten Ilıcak, İzmir Emniyeti’ni başarılarından dolayı tebrik ederek İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay’a bir plaket verdi. Ayrıca Gaziemir İlçe Kaymakamı Şerafettin Tuğ ile Gaziemir Belediyesi’ne de teşekkür şilti veren Ilıcak, İzmir’de bulunmaktan dolayı çok memnun olduğunu dile getirdi.
Gecenin sonunda davetlilerin tamamına çam ve defne fidanları hediye edilerek Optimum Outlet’in çevreye olan duyarlılığı bir kez daha vurgulandı.

Editör: TE Bilişim