7. Belevi Şeftali Festivali 7. Belevi Şeftali Festivali
Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Atatürk mahallesinde bir evde uyuşturucu madde kullanan şahısların toplandığı yönünde bir ihbar aldı. Operasyonun düğmesine basan ekipler, evin bulunduğu bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Operasyonda evden çıkan Ş.S (24) ve H.Ç (19) isimli şahıslar polisin 'dur' ihtarına rağmen özel bir otomobille kaçmaya başladı. İzmir istikametine kaçan şahısları araçla takibe alan ekipler kentte alarma geçti.
ŞÜPHELİLER KAÇARKEN KAZA YAPTI
Yaşanan nefes kesen kovalamaca sırasında uyuşturucu sattıkları ve kullandıkları iddia edilen şüphelilerin içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kaza sonrasında araçtan inen Ş.S ve H.Ç yaya olarak kaçmaya başladı. Şahısların peşine düşen polis ekipleri, şüphelileri yakaladı. Ekiplerin şahısların araçlarında yaptığı incelemede çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

SATICILARA ŞAFAK OPERASYONU
Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekibi, bir operasyonda Çamlık mahallesinde bir eve baskın yaptı. Yapılan operasyonda, Y.D.Ç (56)'ye ait olduğu tespit edilen çalılıklar arasında yetiştirilmiş 330 kök dişi hint keneviri ile 80 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili hint kenevirini yetiştirdiği iddia edilen Y.D.Ç ve ve olay mahallinde M.N (39), S.D (23), A.S.S (23), S.Y (25) ve G.Ö(23) isimli şahıslar gözaltına alındı. İki operasyonda yakalanan 8 kişi, ifadelerinin ardından çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.
Editör: TE Bilişim