13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
Çiftler, özel bir anlam taşıdığına inanılan 11.12.13 tarihinde nikah dairelerine koştu. 21. yüzyılın en son birbirini takip eden rakamların ardı ardına geldiği gün evlenmek isteyen çiftler düğün tarihlerinden aylar öncesinden nikah için gün aldı. Evlilik tarihlerinin özel bir anlam taşıması için özellikle bugünü seçtiklerini söyleyen Özgül Arslan ve Bayram Ali Aktaş çifti şöyle konuştu: 
“Rakamlar arka arkaya geldiği için özellikle bugünü seçtik. Düğünümüz 23 Haziran’da ama bir daha rakamlar böyle arka arkaya gelmeyeceği için düğünden 5 ay önce nikah kıydırmaya karar verdik. Bugünün özel olmasını istedik. Bugün 17 tane nikah varmış, bayağı bir yoğunluk vardı. Bornova Evlendirme Dairesi doluydu.”

SON TARİHİ KAÇIRDILAR
Nişanlı olan ancak düğün tarihlerini henüz belirlemeyen Bilgen İduğ İbrahim Tozar çifti ise 21. yüzyılın son birbiri ardında gelen tarihleri kaçırdıklarını belirterek şunları söylediler:
“Nişanlıyız ancak düğün tarihini belirlemedik. Arka arkaya gelen tarihlerde evlenseydik farklı ve unutulmaz bir şey olurdu ama bize nasip olmadı.”
Editör: TE Bilişim