Buca'da miting gibi çifte açılış Buca'da miting gibi çifte açılış
Jandarma, cesedin Denizli'den H.C. tarafından kiralanan bir otomobilden ormanlık alana atıldığını tespit etti. Parmağı kırılan ve daha önceden de doğum yaptığı tespit edilen genç kadının boynunda 'Sibel' yazan altın kolyesi bulunduğu belirlerken, Denizli'de bir kargo şirketinde çalışan ve aracı kiralayan H.C. isimli kişi aranmaya başlandı. 

Mobilyacı cesedi 

Olay, sabah saatlerinde Buca Yıldızlar mevkiinde ormanlık alanda meydana geldi. Mobilyacılık yaptığı öğrenilen bir vatandaş, 20 ASL 93 plakalı bir otomobilden bir kadının aşağı atıldığını gördü. Otomobilinde kaçtığını gören şahıs, jandarmayı arayarak olayı bildirdi. İhbar üzerine yolları kesen ekipler, tüm aramalara rağmen otomobili bulamadı.
Cesedin bulunduğu yere giden jandarma ekipleri, üzerinde kıyafetleri bulunan başı ezilmiş ve boğazı bıçakla kesilip öldürülmüş kadın cesedi buldu. Genç kadının çantası veya cep telefonunu bulumayan ekipler, boynunda, 'Sibel' yazılı altın kolye buldu. Öldürülen kadının vucüdunda 10'a yakın bıçak darbesi olduğu, daha öncede doğum yaptığı belirlendi. Yapılan incelemede cesedin Karabağlar'da oturan 36 yaşındaki Sibel Özkişi'ye ait olduğu belirlendi. 


Dayağı şikayet etmişti

Özkişi'nin 1 yıl önce Denizli'den taşındığı öğrenilirken, H.C. ile zaman zaman aynı evde kaldığı, 2 ay önce de H.C'den dayak yediği için Karabağlar Karakolu'na gidip şikayetçi olduğu belirlendi. Öldürülen kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, jandarma ekipleri, Denizli'den aracı kiralayan H.C'yi bulmak için çalışma başlattı. 

Editör: TE Bilişim