Konak Barışa Kanat Çırptı Konak Barışa Kanat Çırptı
 Açılışlarda halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Denizli, vatandaşlardan gelen imza talebini 35 Proje kitapçığını imzalayarak karşıladı. Bir günde 3 seçim bürosu açan AK Parti Konak Belediye Başkanı İlknur Denizli, gittiği her yerde yoğun ilgi gördü. Vatandaşların “Konak’ta belediye hizmeti alamıyoruz.

Her geçen gün geriye gittik. En küçük sorunların çözümü için bile yılların geçmesi gerekiyor” şikâyetleri üzerine Denizli, ‘Konak’ı hep beraber ileriye götüreceğiz. Yapılacak çok işimiz var. Konak’ta köşe bucak her yere eşit ve adil bir belediye hizmeti götüreceğiz” diyerek karşılık verdi. 

KONAK’TA YAPILACAK ÇOK İŞ VAR

Açılışlarda yaptığı konuşmada Denizli, İzmir’de gelecek için güzel şeyler yapmak istediklerini, bunu halkla, halk iradesi ile birlikte başaracaklarını söyledi. ‘Daha iyi bir kentte yaşayacağız ve çocuklarımız burada iş bulacaklar’ diyen Denizli, şöyle devam etti: “Oy verirken ne olur İzmir’in geçmiş on yılını gözünüzün önüne getirin. Ve bilin ki geçmiş on yılda İzmir’in damarlarını tıkayan, potansiyelimizi kullanmamıza izin vermeyen CHP’li belediyeler aynısını yapacaklar.

İzmir’in geleceğini heba edecekler. İzmir’in geleceğini CHP’nin eşe dosta kariyer diye dağıtmasına kurban vermeyin. CHP’li belediyelerinin derdi tasası İzmir değil. İzmirliler CHP’nin umurunda değil. CHP’nin derdi, eşi dostu nasıl belediye başkanı yaparım. Üstelik de, teşkilatın istemediği adayları bu ilçelere zorla nasıl atarım, istenmeyen adayları örgüte nasıl dikte ederim, onun derdinde.

Anlaşılmıştır ki CHP’li kadrolar İzmir’i taşıyamıyorlar. İzmir’i ileriye götürecek vizyonları yok. Vizyonsuz bir belediyecilikten İzmir’in, Konak’ın kurtulması gerekiyor. İzmirliler Aziz Kocaoğlu’nun ve CHP’li belediyelerin hizmet yapıyormuş gibi görünmesinden bıktı artık. İzmirler gerçek belediyecilik hizmetine kavuşmak için 30 Mart seçimlerinde en doğru kararı vereceklerdir.

VİZYONSUZ BELEDİYECİLİKTEN İZMİR’İN KURTULMASI GEREKİYOR

Elini vicdanına koyan İzmirliler biliyor ki AK Parti İzmir’in cehresini değiştirecek. İzmir’i seven İzmirliler değişimi AK Partili belediyelerin sağlayacağını biliyor. Bizim söz verdiklerimizi yapacak cesaretimiz ve gücümüz var. 30 Mart’a sayılı günler kaldı. Sandıklardan başarı ile çıkacağız.

İzmir’de AK Parti’nin tarihte aldığı en yüksek oyu alacağız. Çünkü bu şehri adım adım gezerken gördük ki; İzmirliler “Kurtar bizi Binali Yıldırım, kurtar bizi İlknur Denizli’ diyorlar. Biz bu feryada sessiz kalmayacağız. Projelerimizle İzmir’i kucaklayacağız. İzmir’i herkesin gıpta ile bakacağı bir yer haline getireceğiz.

Konak’ı gören bir daha görmek isteyecek. Çalışmalarımıza Konak’ta ikinci plana atılmış, kaderine terk edilmiş bölgelerden başlayacağız. Kaderine terk edilen bu yerlerde hayat yeniden akacak. Sizin gücünüz ve kuvvetiniz ile yapacağız.

30 Mart’ta AK Parti sandıktan öyle bir çıkacak ki CHP’ye İzmir dersi verecek. Bugüne kadar sizin gücünüz ile yol aldık. AK Parti kurulduğundan beri hep yanımızda oldunuz. Bugün de biliyoruz ki; yanımızdasınız. Kentin o güzel çağını sizlerle birlikte açacağız. Onun için sizlerin emeğine teşekkür ederim. Kalan günlerimizi iyi şekilde değerlendirelim. AK Parti demek İzmir’in geleceğini kurtarmak demektir.”

OYUNUZUN SANDIKTA KAYBOLMASINA İZİN VERMEYİN

Yerel seçimde sandıktan çıkacak sonuçlar üstünde oyun oynamak isteyenlerin olabileceğini dile getiren Denizli, vatandaşlardan bu seçimde sandıklarına sahip çıkmalarını istedi. Denizli, sözlerini şöyle bitirdi:
“Sandık başına gitmeyi ihmal etmeyiniz.

İzmir’in geleceğinin oylandığı bu seçimde gelecek 5 yıl için 5 dakika düşünün ve mutlaka oyunuzu kullanın. Sandığa gidin. Yerel bir seçimde yerel yöneticileri seçeceğiz. Oyunuzu kullanmakla da göreviniz bitmiyor. Tutanaklar tutuluncaya kadar sandıklardan gözünüzü ayırmayın. Oyunuzun kaybolmasına izin vermeyin. Bunu kendi tercihiniz, demokratik hakkınız için ama öncelikle çocuklarınız ve torunlarınız için yapın. Gelin hep birlikte İzmir’i kurtaralım.”

Editör: TE Bilişim