Konak’ta İşçiye Ek Destek Konak’ta İşçiye Ek Destek
Yenişehir Toplum Merkezi Yenişehir Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törene çiftlerin yanı sıra çocukları, aileleri ve mahalle sakinleri de katıldı. Konuklar müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler, çiftlerin mutluluğuna ortak oldular.
İlk imzayı atan Hasret Zengir (22) -Haktan Dikicigil (20) ile Güllü Çatalbaş (19) ve Ejder Karaduman (23) çiftinin nikahını kıyan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Tartan, her zaman olduğu gibi “Yuvayı diş kuş yapar, ailenin yapı taşı kadınlardır” diyerek evlilik cüzdanını kadınlara verdi. Çiftlerin nikah şahitliklerini; Hüseyinoğulları İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Bozkurt, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İzmir İl Müdürü Zekeriya Ertaş, Konak Belediyesi Meclis üyesi Erol Eraydıncık ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İzmir İl Müdür Yardımcısı Ayla Çelik üstlendi.
Gayri resmi veya dini nikahla yaşayan, çocuklarıyla birlikte nikah masasına oturan çiftler, Başkan Tartan’a teşekkür ederek, “Şimdi gerçek bir aile olduk. Artık tüm yasal haklardan yararlanabileceğiz” dediler.
Törende davetlilere Konak Belediyesi ikram araçlarıyla tavuklu pilav ve ayran ikram edildi.
Editör: TE Bilişim