Virajı alamayan kadın sürücü deniz kenarına uçtu Virajı alamayan kadın sürücü deniz kenarına uçtu
Olay, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde (SDKM) geçen günlerde meydana geldi. Temizlik görevlileri, bayan tuvaletlerini temizlerken klozet yanında bulunan bir noktaya yerleştirilmiş anahtarlık kamerayı buldu. Olayın SDKM yetkililerine haber verilmesi üzerine, yetkililer durumun öğrenilmesi ve tepki görmesi üzerine polise bilgi verildi. Polisin yaptığı incelemede anahtarlık türü gizli kameranın tuvalete 18 Mart'ta yerleştirildiği belirlendi. Şahsın kamerayı yerleştirirken yanlışlıkla kendi görüntüsünü de çekmesi polisin işini kolaylaştırdı.
Yapılan araştırma sonucu kameraya takılan kişinin kültür merkezindeki kafeyi işleten Ş.D isimli şahsın yanına arada bir gelip giden ve yardımcı olan kardeşi E.D olduğu belirlendi. Polis, E.D isimli şahsın yakalanması için araştırma başlattı. Olay açığa çıkınca önce Sakarya’ya ardından Kandıra’ya giden şahıs, polise gelerek teslim oldu. Polise teslim olurken şahsın, "kamerayı bir anlık karar ile yerleştirdiğini, normalde kendi çalıştığı dükkanda hırsızlık olayları için kullandığını, abisinin işyerine gittiğinde bir anda aklına böyle bir şeyin geldiğini ve yaptıktan sonra pişman olduğunu, gidip almaya çalıştığını ancak alamadığını, olay ortaya çıkınca da kimsenin yüzüne bakamayarak saklandığını" söylediği iddia edildi.
İfadesi alınan şahsın pişman olduğunu tekrarladığı ve kamerayı tuvalet kağıdına sarıp sakladığı bilgisine ulaşıldı.
Öte yandan olayın soruşturmasını yapan Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 3 saat çekim yapan kamerayı izlemek ve mağdurları belirlemek için bir bayan memuru görevlendirdikleri ve bayan memurun kameranın kaldığı süre içerisinde çektiği bayanlardan ikisini tespit ettiği ve mağdurlara ulaşılınca şikayetçi oldukları öğrenildi. İfadesi alınan E.D adliyeye sevk edildi.

Editör: TE Bilişim