İşte Yeni İnternet Yasaları İşte Yeni İnternet Yasaları
İzmir halkının şiddeti, vahşeti, barbarlığı asla kabul etmeyeceğine dikkati çeken Yıldırım, şunları söyledi:
“Kimse 4 milyon İzmir’i kargaşayla, kavgayla tehditle baskı altında tutamaz. İzmir, Ak Parti binalarını yakıp yıkan, meydanlarda dükkanlarda insanlara saldıran bir kent değildir. Bunlar ne İzmir’i ne de İzmirli’yi temsil etmiyor.”
Yıldırım, Atatürk Stadı’nda düzenlenen 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları İzmir Etkinliği’ne de katıldı, “Hocaefendi’nin İzmir Kestane Pazarı’nda başlattığı hizmetin bugün dünyanın dört bir yanına yayılmış olmasını görmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi, şunları söyledi:

Kardeşlik çağrısı
“Farklılıkları hep zenginlik olarak gördük, sevgi, saygı duyduk. Toplumun bütün kesimlerine gönlümüzü açtık, mesafe hiç koymadık. Herkesin yaşayışına, inancına, kültürüne hep hoşgörüyle yaklaştık, çünkü burası İzmir. Burası hoşgörünün, kardeşliğin şehridir. Burası yakan, yıkan değil gönüller yapan şehirdir. Nasıl 76 milyonu bir bildiysek, kardeş bildiysek dünya üzerinde yaşayan 7 milyar insanı da aynı şekilde kardeş görüyoruz. Bizim için önemli olan barıştır, kardeşliktir. İzmir’den tüm dünyaya, Türkiye’ye haykırıyorum. Kardeşliğe, birliğe, beraberliğe çağırıyorum.”
Editör: TE Bilişim