Sosyal Medyadaki Mutluluk Pozları Gerçek Mi Yoksa Gerçeklikten Kaçış Mı? Sosyal Medyadaki Mutluluk Pozları Gerçek Mi Yoksa Gerçeklikten Kaçış Mı?
 Olay, geçen Cuma gününden itibaren Karşıyaka İlçesi Donanmacı Mahallesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Park halinde duran 4 araçtan ikisinin yanıcı maddeyle ateşe verilmesi diğer ikisinin de camlarının kırılması üzerine harekete geçen polis, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını izleyerek zanlıyı tespit etmeye çalıştı. Ekipler Cuma gecesi yaşanan olaydan sonra D.O. adlı şahsın olay yerine yakın bir noktada araç yangınını izlediğini tespit etti.
Olaydan bir gün sonra Karşıyaka İlçesi Donanmacı Mahallesi 1737 sokakta iki araç yangını üzerine olay yerine giden itfaiye ve polis, araçları söndürürken bir aracın kullanılamaz hale geldiği görüldü. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin araçlarda yapmış olduğu incelemede; araçların Cuma günü yaşanan kundaklama olayıyla aynı şekilde ateşe verildiğini tespit etti. Çevredeki güvenlik kameralarını izleyen polis, Cuma günü araçların yandığı anda yangın anını izleyen D.O. adlı şahsın yine sokakta yanan araçları ve arkasından itfaiye ekipleri tarafından gerçekleştirilen söndürme çalışmalarını izlediğini fark etti. Kundaklama olaylarının şüphelisi olarak polis tarafından gözaltına alınarak Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen D.O’nun bugün adliyeye sevk edileceği belirtildi. Olaya başka kişilerin katılıp katılmadığı araştırılıyor.
Öte yandan kundaklama sonucu araçları kullanılamaz hale gelen araçların sürücülerinden işçi emeklisi Adnan Eryener(63), “Benim arabamı yaktılar. Şimdi de başka bir arkadaşımızın aracını yaktılar. Bu son günlerde aynı sokakta yaşanan ikinci kundaklama olayı. Olayın failleri umarım yakın sürede yakalanır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim