Ablasının yüzünde şişe parçaladı Ablasının yüzünde şişe parçaladı
 Alınan bilgiye göre, Karabaş Mahallesi Şehit Musa Sokak’ta bulunan kafede oturan Emrah Öz (26), Oğuzhan Ölçer (20) ve Furkan Erginalp (20) iddiaya göre yoldan geçmekte olan Aşkın Emre D. ile yan bakma meselesi nedeniyle tartışmaya başladı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Aşkın Emre D. üzerindeki döner bıçağıyla Furkan Enginalp’in boğazını kesti. Emrah Öz ve Oğuzhan Ölçer’i de çeşitli yerlerinden yaralayan Aşkın Emre D. hızla olay yerinden kaçtı. Kavgaya tanıklık eden çevredeki vatandaşlar hafif yaralı olan Emrah Öz’ü kendi imkanları ile hastaneye kaldırırken durumu hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdi.



Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan Furkan Enginalp ile Oğuzhan Ölçer’i ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Göğsünden aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Oğuzhan Ölçer’in hayati tehlikesi devam ederken boğazından aldığı bıçak darbesi ile yaralanan Furkan Enginalp yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayı haber alan gençlerin yakınları ise hemen Kocaeli Devlet Hastanesi’ne gelerek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.



Üç genci de döner bıçağı ile yaraladığı iddia edilen Aşkın Emre D. ise İzmit İlçe Asayiş Bürosu ekipleri tarafından Kocaeli Adliyesi mevkiinde yakalandı. Polis merkezine gelen katil zanlısı gencin suçunu itiraf ettiği öğrenilirken, cinayeti neden işlediğini söylemediği kaydedildi. Polis konuyla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.


Editör: TE Bilişim