Konak Belediye Meclisi mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi Konak Belediye Meclisi mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi
Ceyhun Yazar Güzelyalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘Atatürk Gençliği, Spor, Spor Ahlakı ve Efsane Göztepe Takımı’ konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Adını futbol tarihine altın harflerle yazdıran Ceyhun Yazar, Konak Belediyesi Başkanı Hakan Tartan, efsane takım arkadaşlarından; Fevzi Zemzem, Nihat Yayöz, Okyay Karagözoğlu, Cenap Öztezel’in yanı sıra Göztepeli yöneticiler, sporcular ve gençlerle bir araya geldi.

Avrupa kupalarında yarı finale çıkmış ilk Türk takımı olan Göztepe’nin efsane olmuş 11’inde yıllarca top koşturmanın onurunu yaşayan Yazar, anılarını salonu dolduran konuklarla paylaştı. Zaman zaman duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarını tutamayan Yazar, gençlere Atatürk’ün yolundan gitmelerini, cumhuriyete sahip çıkmalarını ve bir sporcuya yakışan şekilde yaşamalarını öğütledi.

Konak Belediyesi
Başkanı Hakan Tartan, Atatürk’ün İzmir’le çok önemli bağlantıları olduğunu hatırlatarak, “Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım İzmir’de öldü. Defalarca İzmir’e geldi. Eşi Latife Hanım İzmirli. Kendisi Selanik doğumludur ama kimliğinde Göztepe yazıyor. Spora, sanata bu kadar değer veren bir kişiliği kendimize örnek almalıyız. Göztepe’yi seneye Süper Lig’e çıkaracağımıza inanıyorum” diye konuştu. Tartan, Bank Asya 1. Lig şampiyonu olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Akhisar Belediyespor'u da kutlayarak, başarılarının devamını diledi.




Editör: TE Bilişim