Konak Emniyeti Önünde Bomba Paniği Konak Emniyeti Önünde Bomba Paniği
Konak’ta büyük bir aile ve sevgi çemberi oluşturmak için yola çıktıklarını hatırlatan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Konak Kaymakam’ı Ahmet Önal’ı makamında ziyaret ederek Konak halkı için beş yıl boyunca yapılacak olan hizmetleri değerlendirdi.

Başkan Pekdaş, Türkiye’nin en büyük ilçeleri arasında yer alan ve İzmir' in kalbinin attıgˆı yer olan Konak ilçesinde herkesin hizmetlerden eşit biçimde yararlanacağı bir kent yaratmak için yola çıktıklarını söyledi.

Konak Kaymakamı Ahmet Önal ile birlikte kentin geleceği ve gelişimi için doğru kararlarla ve birlikte çalışacaklarının altını çizen Pekdaş, kentte yaşayan herkesin sorunları dile getireceğini ve çözümün bir parçası olacağını söyledi.

Başkan Pekdaş,” Konak Belediyesi olarak kentimizi ilgilendiren her konuda işbirliği ve ortak çalışma içerisinde olacağız. Yerel yönetim ve Mülki İdare; sonuçta hepimiz Konak halkına hizmet ediyoruz ve bu hizmeti en iyi şekilde yerine getirmek birinci sorumluluğumuzdur” dedi.

Konak halkının ve özellikle esnafın sorunlarının konuşulduğu buluşmada Konak Kaymakamı Ahmet Önal da, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a başarı dileklerini iletti. Kaymakam Önal, her konuda birlikte hareket ederek kentin sorunlarına koordine içinde, hızlı ve ortak çözümler üreteceklerini söyledi.
Editör: TE Bilişim