Menderes'de yürek burkan kaza Menderes'de yürek burkan kaza
Menderes Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenecek Uçurtma Şenliği, Özdere Ortamahalle Gençlik Parkı ve Sahili’nde kutlanacak. Her yıl olduğu gibi binlerce uçurtma yine göklerde yer alacak. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü gerçekleşecek şenliğe bütün İzmirlileri davet eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ‘ Etkinlik kapsamında büyükler çocukluk yıllarına geri dönecek, çocuklar da doyasıya eğlenecek.

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramıyla birlikte organize ettiğimiz Uçurtma Şenliğimiz ile bayram bir kat daha fazla yaşanacak. Bütün İzmirlileri şenliğimize davet ediyoruz’ dedi.

İŞÇİ DOSTU DÖNEM
Başkan Bülent Soylu ayrıca 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Soylu, işçilerin haklarının karşılığını aldığı huzur içinde çalıştığı bir Menderes için çalışacaklarını söyledi. Soylu şu mesajı verdi:

“Ülkemizin kalkınması çalışma hayatı koşullarıyla doğru orantılıdır. O nedenle şehrimizin, ülkemizin kalkınması için çalışma koşullarının üst seviyelerde olması gerekir. Biz, insan emeğine gereken değerin her zaman verilmesi inancını taşıyoruz. Menderes Belediyesi olarak bu anlayış içinde hareket edip, çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Menderes’te yeni dönem işçi dostu dönem olacaktır.

Huzur içinde, hakların karşılığının alındığı bir çalışma içinde olacağız. Menderes’ten başlatacağımız bu anlayışın İzmir ve Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum. Menderes ilçemizde hayata geçireceğimiz çalışmalar ile refah seviyesini en yukarıda tutmayı hedefliyoruz. Bu anlayış ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm işçi kardeşlerime kutlu olsun.”

Editör: TE Bilişim