Menderes Kan Bağışında Kenetlendi Menderes Kan Bağışında Kenetlendi
Menderes ilçesinde gerçekleştirilecek Menderes Yol Bisikleti Yarışı için tüm hazırlıklar tamamlandı. 8 Kasım Pazar günü yapılacak yarışlar üç kategoride gerçekleşecek.

Saat 12:00'de başlayacak yarışlarda kadın ve erkek yarışmacılar, 56 kilometrelik yolda rüzgara karşı pedal basacak. Menderes Belediyesi önünden başlayacak yarışlar için Küner, Ahmetbeyli, Özdere ve Gümüldür güzergahı belirlendi.

Zorlu parkurda birincinin bin TL ile ödüllendirileceği yarışmada, ikinci 750 TL, üçüncü 500 TL, dördüncü 250 TL para ödülünün sahibi olacak.

Yarışmaya tüm vatandaşları davet eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İlçemiz konumu itibariyle özel bir yere sahip. Doğası, denizi, tarihiyle bulunmaz bir cennet Menderes. Biz de bu cennette her alanda çalışmanın içinde yer alıyoruz. Sporda bunlardan bir tanesi.

İlçemiz bisikletseverlerin uğrak noktası. Özellikle konumu itibariyle kendisine has rüzgarı olan Menderesimiz’de bisiklet severler de ayrı bir heyecan yaşıyor.

Biz de bu bilinçle Menderes Yol Bisikleti Yarışması’nı düzenlemeye karar verdik. Kaymakamlığımız ve CAT ile birlikte düzenleyeceğimiz etkinliğimize tüm İzmirlileri davet ediyoruz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim