Osmaniye'de trafik kazası :9 yaralı Osmaniye'de trafik kazası :9 yaralı
OKÜ Rektörü Prof.Dr. Orhan Büyükalaca burada yaptığı konuşmada, “2011/2012 eğitim-öğretim döneminin sonlarına yaklaşmış bulunuyoruz. Hem eğitimcilerimiz hem de öğrencilerimiz yoruldular. İleriki günlerde yapılacak dönem sonu sınavları öncesinde hem eğitimcilerimiz hem de öğrencilerimiz moral depolama ve stres atma imkanı bulacaklar. 3 gün sürecek bu şenliğimiz buna vesile olacaktır” dedi.

Bu arada şenliği şehir merkezinde yürüyüş ile başlattıklarını belirten Rektör Büyükalaca, “Bunun nedeni şenliğimizi Osmaniyelilere duyurmak ve onları şenliğimize davet etmek içindir. Tüm Osmaniyelileri şenliğimize bekliyoruz. Ayrıca OKÜ’lüler olarak şunu çok iyi biliyoruz ki; eğlenmek sadece hoş zaman geçirmek değildir. Eğlenmek kültürümüzü arttırmak ve ruhumuzu dinlendirmek olmalı. Bu nedenle bu şenlik düzenleniyor. Biz üretmekten yanayız. Şenliğimiz de çok zengin bir program içeriyor. 3 gün sürecek şenlikte yer alan programlarımızda, müzik ve spor ile dolu etkinlikler olacak. Tüm eğitimcilerimize ve öğrencilerimize bol bol eğlenmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Osmaniye Belediyesi Mehteran Takımı tarafından mini konser verilmesi ile tören sona erdi. Törenin ardından üniversitenin fakülte, enstitü ve yüksek okul öğrencileri gruplar halinde Mehter takımı eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Düzenlenen törene Vali Yardımcısı Halit Deveci, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kırgın, siyasi parti temsilcileri de katıldı.


Editör: TE Bilişim