Konak Emniyeti Önünde Bomba Paniği Konak Emniyeti Önünde Bomba Paniği
Seçim çalışmaları sırasında Konak’ı adeta karış karış gezen, esnafı ziyaret edip ve halkla kucaklaşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan adayı Sema Pekdaş, toplu ulaşım araçlarında yolculuk eden vatandaşları da unutmadı.

Önceki gün sabahın erken saatlerinde önce Alsancak Talatpaşa Caddesi’ndeki otobüs durağından halk otobüsüne binen Pekdaş, vatandaşlarla birlikte yolculuk yaptı.

Belediye Başkan Adayı Pekdaş’ı karşılarında görenler kısa bir süre şaşkınlık yaşasalar da, daha sonra dertlerini anlatma fırsatı buldu.

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK
Her kentli yurttaş gibi kendisinin de toplu ulaşım araçlarıyla yolculuk yaptığını belirten Pekdaş, “Sizleri dinlemeye geldim, siz anlatın, ben not alayım” dedi. Yolculuk sırasında hem hal hatır soran hem de dert dinleyen Pekdaş, otobüs yolculuğunu tamamladıktan sonra metroya geçti. Burada da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Pekdaş, Konak’ta 30 Mart’tan sonra yeni bir dönemin başlayacağını kaydetti.

Halkın belediyesini Konak’ta hayata geçireceklerini belirten Pekdaş, makam odasında oturan değil, halkın arasında gezen bir belediye başkanı olacağının sözünü verdi. Pekdaş, benzer gezileri sadece seçim döneminde değil, seçimden sonra da sürdüreceklerini vurguladı. Konaklıların gelecekten beklentilerine ve önerilerine büyük önem verdiklerini kaydeden Pekdaş, bu tür gezilerde edindikleri bilgilerin 30 Mart’tan sonra yapacakları belediye hizmetlerinin de yönünü belirleyeceğini söyledi.

KONAK PARLAYACAK
Metro gezisine Konak istasyonundan başlayıp İzmir Spor İstasyonu’nda son veren Pekdaş, metro çıkışında bölgeyi gezmeyi de ihmal etmedi. CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven’in de eşlik ettiği gezide Üçyol esnafını ziyaret eden Pekdaş, dükkanları tek tek gezdi, esnafı dinledi. Konak’ın en temel sorunun temizlik olduğunu dile getiren Pekdaş, temel belediyecilik hizmetlerinde bile farklarını göstereceklerini vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışarak Konak’ı hak ettiği noktaya çıkaracaklarını belirten Pekdaş, “Konak’ı parlatırsak İzmir parlar” dedi. Pekdaş, gezi sırasında özellikle gençlerden mutlaka sandığa giderek oy kullanmalarını istedi. 30 Mart’ta yapılacak seçimlerin sadece bir yerel seçim olmadığına dikkat çeken Pekdaş, CHP’nin iktidarına giden yolu İzmir’den açacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim