Konak’ta ücretsiz kursları kaçırmayın Konak’ta ücretsiz kursları kaçırmayın
Yıllardır pazaryeri bekleyen Eşrefpaşalılara adına yakışır yeni ve modern bir pazaryeri kazandırma sözü verdi. 

Yaklaşan yerel seçimler öncesi saha çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, 30 Mart’a kadar girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmama parolasıyla gezilerini sürdürüyor. Son olarak İzmir’in tarihi semtlerinden Eşrefpaşa’da saha çalışması yapan Pekdaş, çarşı turunun yanı sıra semtin önemli yerlerinden biri olan pazaryerini de gezdi. Pazarcı tezgahlarını dolaşan Pekdaş, alışverişe gelen vatandaşlarla da tek tek tokalaştı. Onların talep ve sıkıntılarını dinleyen Pekdaş, kendisinden kapalı pazaryeri talep eden Eşrefpaşalılara seçimden sonra daha modern bir pazaryeri yapma sözü verdi.

SORUNLAR GİDERİLECEK
Mevcut pazaryerinin fiziki şartlarının kötü olmasından ötürü hem esnafın hem de Eşrefpaşa halkının mağdur olduğunu belirten Pekdaş, seçimden sonra beklentileri karşılayacak bir proje hazırlayacaklarını söyledi. Yeni pazaryerinin her türlü alt yapısı olan ve üzeri kapalı bir pazaryeri olacağını vurgulayan Pekdaş, “Konak’ta sıkıntılı pazaryerlerimizi kaliteli hale getirmemiz lazım. Eksiklerini gidererek, vatandaşlarımızın rahatça alışveriş yapabileceği daha modern ve kullanışlı pazaryerleri yapacağız. Hem vatandaşlarımız hem de pazarcı esnafımızın mağduriyetini böylece gidermiş olacağız” dedi.

KONAK’TA YENİ DÖNEM BAŞLAYACAK
Pazaryeri gezisi sırasında alışverişe gelen Eşrefpaşalılarla bol bol sohbet de eden Pekdaş, onlardan sandığa gidip oy kullanmalarını istedi. Yapılacak seçimlerin sadece yerel yönetimleri belirlemeyeceğini, bu seçimde AKP’ye tamam ya da devam denileceğini söyleyen Pekdaş, yolsuzluklarına, hırsızlıklarına ve yasaklarına karşı 30 Mart’ta hep birlikte ‘dur’ diyeceklerini dile getirdi.

İzmir’de CHP’nin başarısını kırmak isteyen AKP’nin yapamadığını bazı işbirlikçilerin yapmaya çalıştığını da belirten Pekdaş, Konaklıların yalanlara kanmayacağını savundu. 30 Mart’tan sonra Konak’ta yeni bir dönemi başlatacaklarını vurgulayan Pekdaş, “Konak Belediyesi’ni Konaklılarla birlikte yöneteceğiz. Kapalı kapıların, şifreli kapıların arkasında değil halkın arasında olacağım” diye konuştu. Oldukça renkli anların yaşandığı pazaryeri gezisi sırasında Pekdaş, vatandaşlara Atatürk ve CHP rozeti hediye etti.
Editör: TE Bilişim