Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor
Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yılmaz Gökoğlu ve Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş’ın ev sahipliğinde, Pınar Karşıyakalı yönetici ve basketbolcularının katılımıyla gerçekleşen akşam yemeğiyle kutlandı.
Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yılmaz Gökoğlu ve Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş’ın ev sahipliğinde Pınar Karşıyakalı yönetici ve basketbolcuların katıldığı kutlama yemeği, Swiss Otel Grand Efes’te gerçekleştirildi.
Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, şampiyonluktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Ben yaşamım boyunca çocuklara ve gençliğe önem verdim. Gelecek nesillerin sağlıklı olması için çalıştım. Bu nedenle spora hep destek oldum. Pınar Karşıyaka’nın kazandığı başarılara, Türkiye Kupası Şampiyonluğu'nu da eklemesi bana büyük gurur yaşattı. Daha nice kupaları hep birlikte kucaklamayı diliyorum” dedi.
Yaşar Topluluğu’nun Türkiye’de uzun yıllardır basketbola ve spora destek verdiğini söyleyen Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı da, “Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar’ın liderliğinde Yaşar Topluluğu olarak, yaklaşık 60 yıldır Karşıyaka Spor Kulübü’ne desteğimizi kesintisiz olarak sürdürüyoruz. Pınar Karşıyaka, Beko Basketbol Ligi’nde başarıyla mücadele ediyor. Geçen yıl Eurochallenge Final Four’u Türkiye’ye getirdi ve final oynadı. Yurtdışında da ülkemizi başarıyla temsil ediyor” şeklinde konuştu.
Pınar Karşıyaka basketbol takımı ve yöneticileri kutlama yemeği sonunda Spor Toto Türkiye Kupası’nı Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar ve taraftarlara armağan etti.

Editör: TE Bilişim