Hırsız otelde tatil yaparken yakalandı Hırsız otelde tatil yaparken yakalandı
Nişanyan, "Bundan 10 yıl daha fazla yaşasam ne olur? Boşver diyelim ve en güzel cevabın parmak göstermek olduğunu söyleyelim. Bunun yaptığım işarete, çok yakışıklı bir parmak işareti olduğunu düşünüyorum. Doğru cevabın bu olduğunu düşündüm. Yok 'sana suikast yapacağız da, koruyalım da, sokağa çıkma da, etrafında polis ve jandarma ile sokağa çık da'. Aksine onların istediği tuzağa düşmek olacaktı bunu kabul etmek, hayatımı zehir etmek, birtakım koruma tedbirleri yaşamak. Onun yerine bunun çok daha yerinde ve zarif bir cevap olacağının kanaatinde olduğuna inandım" dedi.
Mezarı yapma fikrine kapıldıktan sonra sürece ilişkin düşünmeden hareket ettiklerini belirten Nişanyan, "Bu yüzden giriştik, ilk başladığımızda ben bile inanmadım bu işin altından kalkabileceğimize. Yani daha önce kaya mezar yapana rastlamadım, duymadım. Ne kadar sürer, ne gibi sorunlarla karşılaşırız. Düşünmedim ve giriştik. İlk burada ben çalıştım. Daha sonra sanatçı tayfasından arkadaşlarla görüştük ama, Onlar bunun maliyetli olduğunu belirtti" diye konuştu.
"SIRADA MEDRESE VAR"
Mezarın yapım süreci hakkında bilgi aktaran Nişanyan, ardından kolları sıvayarak medrese inşaatına başladıklarını söyledi. Nişanyan, "Mezarın yapım çalışmalarının ardından medrese inşaatına başladık. Bundan sonra da medrese açacağız" dedi.


Editör: TE Bilişim