Buca Belediyesi Adaçayı İhraç Edecek! Buca Belediyesi Adaçayı İhraç Edecek!
TAHTA PARÇASI BİNAYA SAPLANDI
Patlamanın ardından alanda incelemelerine devam eden ekipler, hasar tespit çalışmaları yaptı. Patlamanın meydana geldiği dairenin yakınında bulunan pek çok ev de patlamanın etkisiyle hasar gördü. Patlamanın yaşandığı evdeki pencere korkuluklarının karşı binada bulunan evin içine kadar fırladığı, büyük bir tahta parçasının ise bir sokak ötede bulunan binada bulunan klima peteğine saplandığı görüldü.


“KIŞIN AÇIKTA KALDIK”
Patlama nedeniyle evi hasar gören Hamit Körken patlama anını şöyle anlattı: “Patlama sırasında mutfakta oturuyordum, büyük bir patlama oldu camlar üzerimize yağdı telaşla dışarı fırladık. Feryatlar yükseliyordu. O telaşla kendi derdimizi unuttuk komşuların yanına gittik. Allah’a şükür cana değil mala geldi.

Benim evin pencereleri kırıldı. Kışın açıkta kaldık. Sobamız yanmıyor camımız penceremiz yok.” Hamit Körken’in eşi Sabiha Körken ise, patlamanın yaşandığı evin penceresinden fırlayan demir korkuluğun yatak odalarına kadar fırladığını belirterek, “Yangın ya da bomba sandık.

Daha sonra doğal gazdan kaynaklandığını söylediler. Komşuların hepsi bağırdı, bütün gün ihbarda bulunduk gelmediler diye tepki gösterdiler. Bu saat oldu hiç kimse gelmedi. Demir patlayan evin korkuluğu yatak odamızın camından girmiş” dedi. Olay yeri inceleme ve itfaiye ekipleri zarar gören evlerdeki hasar tespit çalışmalarına devam ediyor.






Editör: TE Bilişim