Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor
Karşılaşma öncesi 2013-2014 sezonu U-17 Ligi 3. Grup şampiyonu olan Bayraklı Belediyespor’a ve aynı grupta 2. olan Yamanlar Esenspor’a Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticileri tarafından kupaları takdim edildi.
Maçın başlamasıyla oyun üstünlüğü elinde tutan Bayraklı Belediyespor, rakibine zor anlar yaşattı. Maç sonunda gülen taraf 4-1’lik skorla Bayraklı Belediyespor oldu. Bayraklı'nın gençleri, son zamanlarda moda olan "Soyunma Odası" pozunu vermeyi de ihmal etmedi.
“ÇOCUKLARA GÜVENİMİZ TAM”
Spora verdikleri önem ve destek arttıkça başarıların da ardından geldiğine dikkat çeken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Çocuklarımız bizi başarıya alıştırdı diyebiliriz. Her sene bir finale kalıyoruz. Yatırımlarımızın meyvelerini bu şekilde alıyoruz. Şimdi Adalet Mahallesi'nde başlatılan spor salonu çalışmamız var. Bu salon da tamamlanınca gençlerimizin hizmetine sunulacak. Salon sporlarında da iddialı hale geleceğiz. Çocuklarımıza güvenimiz tam.” dedi.
FİNAL ÇARŞAMBA GÜNÜ 
U-17 Ligi Play-Off 1. aşama maçında Yamanlar Esenspor karşısında 4-1’lik skorla galip gelen Bayraklı Belediyespor, çarşamba günü Yeşilyurt Sahası’nda Altınırmakspor’la Türkiye Şampiyonası final karşılaşmasına çıkacak. Final karşılaşmasını kazanan ekip, Türkiye Şampiyonasında İzmir’i temsil edecek 5 takımdan biri olacak.

Editör: TE Bilişim