Göztepe  Adım Adım Süper  Lige Yürüyor Göztepe Adım Adım Süper Lige Yürüyor

Galatasaray, giyim firması W Collection ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması imza törenine, Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, sarı-kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Candan Erçetin ve W Collection Genel Müdürü Gökay Erol katıldı.

Sarı-kırmızılı kulübün İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Galatasaray Kulübü olarak bugün bir mutlu gün daha yaşadıklarını dile getirerek, "Galatasaray markasının, moda dünyasının öncü markasıyla biraraya gelmesi ile güzel bir sonsorluk anlaşması yapıyoruz. Bu imza ile birlikte W Collection Galatasaray’ın resmi sponsoru olacak. Böylece hem iş diünyasında hemde Galatasaray’ı şık bir hale getirecek. 2 yıllık bir anlaşma bu. Bunun bir başlangıç olduğunu düşünüyoruz. Önümüzdeki 2 yıl futbol A takımımızın takım elbiselerini W Collection sağlayacak. Tekrardan hayırlı olsun diyorum” dedi.

FATİH TERİM VE MİLLİ TAKIM GÖRÜŞMESİ

Fatih Terim’in milli takımla görüşmesiyle ilgili sorulara cevap veren Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, zamanlama itibariyle kendileri için sürpriz bir konu olduğunu vurgulayarak, "Yönetim kurulumuzun henüz aldığı bir karar yok. Son 2 gündür hepimiz bunu takip ediyoruz. Başkan Ünal Aysal, bugün Fatih Terim ile toplantı yapacak. Ben o toplantıda olmadım ve olmayacağım için ayrıntılar hakkında bilgim yok. Sonrasını yönetim kurulumuz değerlendirecek” şeklinde konuştu.

’’GALATASARAY DAHA ŞIK HALE GELECEK’’

W Collection Genel Müdürü Gökay Erol da ellerinden gelen her türlü çalışmaya yapacaklarına vurgu yaparak, “W Collection ile Galatasaray daha şık hale gelecek. Bu imzayı sponsorluk anlaşması olarak değilde şıklık anlaşması olarak görüyorum. Türkiye’nin en tanınmış markaları arasında Galatasaray geliyor. Bizim böyle bir markaya sponsor olmamız son derece gurur verici” diye konuştu.

’’BAŞARILAR DİLİYORUM’’

İki büyük markanın bir araya gelmesinin önemli olduğuna değinen Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Candan Erçetin, “Yıllar içinde uzun süreli bir başarı gelmesiyle bu anlaşmanın hem yurt içinde hem de yurt dışında uğur getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim