Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı
Pazar günü sahasında grupta kendisiyle aynı puana sahip olan Çorumspor'u ağırlayacak olan Sarı-siyahlı takım, bu karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı son çalışmayla tamamladı. Takımda, kart cezalısı Enis'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Aşkın'ın Çorumspor maçında forma giyemeyecekleri kaydedildi. Ayrıca hafif sakatlıkları bulunan Can ve Yasin ile antrenman eksiklikleri bulunan Seçkin ve Emrah'ın Çorumspor karşısında forma giyip giyemeyeceklerinin maç saatinde belli olacağı bildirildi.
Sahasında sadece 1 kez galip gelebilen Sarı-siyahlı takım, Çorumspor maçını kazanarak hem maç kazanamama şansızlığına son vermek hem de alt sıralardan kurtulmak istiyor. Bu anlamda teknik direktör Gürses Kılıç, Çorumspor maçında futbolcularını daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Öte yandan Yeni Malatyaspor - Çorumspor karşılaşmasını yönetecek hakemler açıklandı. Karşılaşmada Osman Yiğit Uzer orta hakem olarak görev yapacak. Uzer'in yardımcılıklarını Gürcan Çalışkan ile Yusuf Bozdoğan yapacak. Mücadelede Abdurrahman Duman ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.
Editör: TE Bilişim