Maçın ardından açıklamalarda bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Sezon başından başlayıp hemen, hemen haftayı lider bitiren şampiyonluğu hak eden bu kadar kısıtlı imkanlara rağmen onuru ile şerefi ile mücadele eden ve her türlü zorluğa göğüs geren futbolcu kardeşlerimi tebrik ederim" dedi.

Göztepe  Adım Adım Süper  Lige Yürüyor Göztepe Adım Adım Süper Lige Yürüyor

Uygun, Süper Lig'e çıktıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Tüm Elazığ camiasını tek, tek kutluyorum, Şampiyonluk hayırlı uğurlu olsun. Bu şampiyonluğun baş mimarı Osman Özköylü olmak üzere, Hüsnü Özkara'yı unutmamak lazım en büyük pay onlara aittir. Futbolcu kardeşlerime aittir. Sezon başından başlayıp hemen hemen her haftayı lider bitiren şampiyonluğu hak eden, bu kadar kısıtlı imkanlara rağmen onuru ile şerefi ile mücadele eden ve her türlü zorluğa göğüs geren futbolcu kardeşlerimi tebrikederim. Öyle zamanlar oldu ki zorluklar içinde yaşadıklarını dışa vuramadılar. Hepsi duygusal hepsi pırlanta gibi çocuklar. Yaşadıkları baskıyı elimizden geldiği kadar kaldırmaya çalıştık ve sonunda Elazığspor'u hak ettiği Süper Lig'e çıkmasını sağladık. Camiamıza hayırlı olsun. İnşallah bundan sonra katılıcı olmak üzere yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Elazığsporlu futbolculardan Veysel Aksu da "Bu camiaya layık olmaya çalıştık. Ben ikinci şampiyonluğu yaşadım. İnşallah bundan sonrada daha başarılı işlere imza atmak istiyoruz. Elazığspor inşallah bundan sonra asansör takım olmayacak kalıcı olacak. Sevinçliyiz mutluyuz" şeklinde konuştu.

Elazığsporlu Mehmet Ozan Tahtaişleyen ise "Şampiyonluk Elazığspor'a hayırlı olsun. Bu takımda üçüncü şampiyonluğum. Burada seneye Fenerbahçeli Alex'in gelecek olması çok sevindirici. Bizim buraya gelmemizi yardımcı olan Osman Özköylü ve Hüsnü Özkara'ya teşekkürler. Taraftarlar bizim ne çektiğimizi bilmiyordu. Bu şampiyonlukta yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, zor bir maç oynayacaklarını bildiklerini ve öyle de olduğunu belirterek, "Genç bir takımla mücadele ediyoruz. Genç bir takımız. Hayatları boyunca bir daha belki yaşayamayacakları bir atmosferde oynadılar. Saha çok kötüydü. Elazığspor şampiyon oldu ama. Bu saha ile olmaz. Biz futbolu çirkinleştirmeden iyi oynadık. Elazığspor'u kutluyorum oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim