Topuklu Ayakkabı Giymenin 15 Altın Kuralı Topuklu Ayakkabı Giymenin 15 Altın Kuralı
Suriye'de çatışmalar sürüyor. Muhalifler, Suriye'nin Türkiye'ye açılan Bab-Al Hava Sınır Kapısı'nda kontrolü ele geçirirken, ülkeye giriş ve çıkışları da denetim altında tutuyor. Yaşanan bu gelişmenin ardından Bab-Al Hava'nın hemen karşı tarafında bulunan Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı’nda araç kuyrukları oluştu. Bab-Al Hava Sınır Kapısı'ndaki karışıklıktan çekinen şoförler, her iki kapı da araç trafiğine açık olduğu halde Cilvegözü Sınır Kapısı'na yöneldi.
Suriye ile Türkiye arasında bavul ticareti yapan bazı Türk vatandaşlarının verdiği bilgilere göre Bab-Al Hava Sınır Kapısı'nın muhaliflerin kontrolüne geçmesiyle elektronik aletlerin tamamı çalışamaz hale geldi. Suriye Ordusu ile muhalifler arasında yaşanan çatışmada Bab-Al Hava gümrüğüne ait bilgisayarlar ve elektronik cihazların parçalandığını iddia eden vatandaşlar, giriş-çıkışların pasaport ve kimlik kontrolü olmadan yapıldığını dile getirdi.
Öte yandan, yerli ve yabancı haber ajansları ile haber kanallarının canlı yayın araçları da Cilvegözü Sınır Kapısı'nın hemen önünden yayınlarını sürdürüyor. Cilvegözü Sınır Kapısı'nda jandarma geniş güvenlik önlemleri aldı.


Editör: TE Bilişim