Batman'da sır ceset Batman'da sır ceset
Batman’da en işlek caddelerinde araçların arkasına asılan çocuklar hayati tehlikeye aldırmadan kazaya davetiye çıkarıyorlar.
Araçların arkasına asılan çocuklar kazalara davetiye çıkarıyor. Şehrin en işlek caddesi olan Milli Egemenlik Caddesi'nde seyir halindeki araçların arkasına asılan çocuklar hayatlarını tehlikeye atıyor. Kamyonet tipi araçların arkasına asılmak için adeta yarışan çocuklar ciddi kazalara davetiye çıkarıyor. Eğlenmek adına tehlikeye aldırış etmeden seyir halindeki araçların arkasına takılan birçok çocuk, ulaşımlarını bu şekilde sağlıyor. Trafiğin yoğun olduğu bölgelerde ve sokak aralarından seyreden araçların arkasına tutunarak eğlenmeye çalışan çocukların bu davranışı vatandaşların da endişesini arttırmaya neden oluyor.
Araca tutunan ve seyir halinde olan araçtan inmekte büyük güçlükler yaşayan çocuklar, çoğu kez düşerek yaralanıyor. Çevredeki vatandaşlar, ailelerin çocukları bu hususta uyarması gerektiğini vurgulayarak, “Araçların arkasına takılan çocuklar kazalara davetiye çıkarıyorlar. Bu şekilde birçok yaralanma ve ölümlerin olduğunu herkes biliyor. Ama çocuklar eğlence olsun diye bu tür davranışlarda bulunuyorlar. Ailelerin çocuklarını uyarması ve yanlış bir davranış olduğunu söylemeleri gerekir” şeklinde konuştular.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim