5.Uluslararası Latmos Ultra Maratonu Tamamlandı 5.Uluslararası Latmos Ultra Maratonu Tamamlandı
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya bunundan operasyon geçiren Burak Yılmaz katılmadı. Golcü oyuncunun burnunda iki kırık tespit edildiği öğrenilirken İstanbul'da yarın yapılacak olan kontrollerden sonra Trabzon'a döneceği ve Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağı ise hafta içinde durumuna bakılarak karar verileceği belirtildi.

Kaleci Tolga Zengin ve Marek Cech ise Şenol Güneş'in antrenman sahasında yaptığı toplantının ardından soyunma odasına giderek salonda çalıştı. Sercan Kaya'da takımdan ayrı koşu yaptı. Vittek ise ilk kez uzun bir sakatlıktan sonra takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'de yapılan çalışmada aktif olarak yer alarak zaman zaman yapılan hatalara müdahale ederek oyuncularından isteklerini yerine getirmelerini istedi. Oyuncularla yakından ilgilenen deneyimli teknik adamın moral motivasyonu yüklemesi yaptığı görüldü. Güneş'in antrenmanın son bölümünde ise Henrigue, Adrian ve Volkan Şen'e şut çalışması yaptırdı.

AZERBAYCANLI BAKAN'DAN TRABZONSPOR'A ZİYARET
Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanı Kemalettin Haydarov ve oğlu Nicat Haydarov, Milletvekili Faruk Özak'la birlikte Trabzonspor'u ziyaret ettiler. Asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Bakan Kemalettin Haydarov ve oğlu Nicat Haydarov'a Özak tarafından Trabzonspor forması hediye edildi.

Editör: TE Bilişim