Virajı alamayan kadın sürücü deniz kenarına uçtu Virajı alamayan kadın sürücü deniz kenarına uçtu
  İzmit'in Barlar Sokağı’nda bir bara arkadaşları ile giden Kocaelispor’un fanatik taraftar grubu Hodri Meydan’ın tribün liderlerinden Tuna Durmaz, bar çıkışı başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. 
İzmit'in Kemal Paşa Mahallesi’ndeki Barlar Sokağı’nda meydana gelen olayda, Durmaz yaralandı. Bara arkadaşları ile birlikte giden Hodri Meydan tribün liderlerinden Tuna Durmaz (35), bar çıkışı silahlı saldırıya uğradı. Ensesinden aldığı tek kurşunla ağır yaralanan Durmaz, kanlar içinde yerde kalırken, iki kardeş olduğu iddia edilen saldırganlar kaçtı.
Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri ağır yaralı Tuna Durmaz’ı ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ameliyata alınan Tuna Durmaz’ın ameliyat esnasında kalbinin durduğu ancak doktorlar tarafından yapılan müdahale sonucu yeniden hayata döndürüldüğü belirtildi.
Durmaz’ın vurulduğu haberini alan arkadaşları ve yakınları hastaneye gelerek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Sabah saatlerinde Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edilen Durmaz’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
MAP Kavaklıspor’da bir dönem futbol oynayan Tuna Durmaz’ın tartıştığı bar sahibi G.D. isimli şahısla aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu ve bu nedenle silahlı saldırıya uğradığı iddia edildi. Polis, iki kardeşten V.D.’yi gözaltına alırken, G.D.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim