Ödemişli Kadınların Çini Sergisi Açıldı Ödemişli Kadınların Çini Sergisi Açıldı
Eylem çerçevesinde, katılımı arttırmak ve eylem hakkında bilgi vermek için, Ödemiş temsilciliği üyeleri okulları ziyaret ederek, eğitimcileri bilgilendirdiler. 
Eğitim Sen Ödemiş İlçe Temsilciliği yöneticileri, ilçe merkezindeki okulları dolaşarak, grev hakkında bilgi verdiler. İlçe Temsilcisi Tayfun Bengi, "5 Haziran Çarşamba günü sendikamızın bağlı bulunduğu KESK'in Türkiye genelinde yapacağı bir günlük grev var. Bu grevle ilgili KESK'i oluşturan sendikalar tüm illerde hazırlık toplantıları düzenliyorlar. Çalışma düzeninin her geçen gün çalışanların aleyhine düzenlenmesi ve iş güvencelerinin ortadan kaldırılmak istenmesi, norm kadro gerekçesi ile yapılan atamaları, istek dışı rotasyona, angaryaya ve yoksullaşmaya karşı bir grev yapacağız" diye konuştu.
Sendikal çalışma olarak hak gasplarının önüne geçmeye çalıştıklarını belirten Bengi, "Hak gasplarımızın önüne geçebilmek ve hükümete bir uyarıda bulunabilmek için okul okul geziyoruz. AKP'nin hazırlamış olduğu torba yasa tasarısı açıldı. Bu torbada özlük haklarımızın iyileştirilmesi değil, 2,5 milyonu aşkın kamu emekçisinin umutları bir kez daha karartılmıştır. Birçok hakkımızın ortadan kaldırılması hedeflenmektedir. Artık gelinen noktada haklarımızı genişletme yerine var olan haklarımızı savunma durumuna geldik. AKP'nin torbasında 'hükümet memuru var', CEO'lar var. Dolayısıyla bu torbada fazla mesai ücretinin tamamen kaldırılmasıyla kamu emekçilerinin sefalet koşullarına itilmesi vardır. Bu yüzden biz tüm çalışanlarımızı 5 Haziran'da Türkiye'nin genelinde yapılacak olan uyarı grevine davet ediyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim