Emniyet’te korkutan yangın Emniyet’te korkutan yangın
 Fatih Koçan’ın (28) cenazesine Ordu Valisi Orhan Düzgün, eski milletvekilleri Eyüp Fatsa ve Ayhan Yılmaz, AK Parti İl Genel Meclis Başkanı Engin Tekintaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Fatih Çetil, siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve oldukça yoğun bir cemaat topluluğu katıldı.
Orta Büyük Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından genç siyasetçinin cenazesi, toprağa verilmek üzere doğum yeri Hatipli beldesine götürüldü.


Ordu Valisi Orhan Düzgün cenaze namazı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fatih Koçan’ın umre ziyareti dönüşü ilk günün gecesine ulaşamadan trafik kazasında hayatını kaybettiğini belirterek, “Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Tabii trafikte her zaman çok dikkatli olmamız gerekiyor. Tek taraflı bir kaza ama mümkün olduğu kadar dikkatli olmak lazım. Trafiğin acelesi yok, gidenin arkasından rahmet diliyoruz” dedi.
AK Parti 23. Dönem Milletvekili Eyüp Fatsa ise, rahmetli Fatih Koçan ve babası Ekrem Koçan’ın siyasette yol arkadaşı olduğunu ifade ederek, “Fatih kardeşimiz elimizde büyüdü, çok üzgünüm. Ailesine ve bütün sevenlerine Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.
AK Parti İl Genel Meclis Başkanı Engin Tekintaş da aileye bir taziye dileğinde bulunarak, “Fatsa’da üzüntümüzün ne kadar büyük olduğuna şahit olduğum bir cenaze merasimine katıldım. Mesai arkadaşım, 25 yıldır tanıdığım Ekrem Koçan ağabeyimizin acısını paylaşmaya geldim ama Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Trafikte daha dikkatli seyahat etmek gerekiyor. Bu ilk ve son değil bunu biliyoruz. İnşallah bu kazadan bir ders alalım diye düşünüyorum. Mekanı Cennet olsun. Vefatının sabahında Umre’den gelmişti” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim