Genç kız kamyonetle yük taşıyor Genç kız kamyonetle yük taşıyor
 Ünyeli ve Fatsalı kurum amirleri ve iş adamlarından oluşacak heyet, Ordu Valisi Orhan Düzgün başkanlığında Amerika’ya gidecek. 
Ünye Kaymakamlığı'nın sahipliğinde, proje ortakları Fatsa Kaymakamlığı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Ünye Ticaret Borsası, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası ve Fatsa Ticaret Borsası tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) kapsamında hazırlanan "Sivil Toplum İşbirliğinde Uluslararası İlişkiler Kurma, Ağ Oluşturma ve Yatırımcıların Teşvik Edilmesi" projesi kapsamında 21-29 Ağustos tarihlerinde Amerika'ya gidileceği bildirildi.
Ünye Kaymakamlığı AB Proje Sorumlusu Mustafa Korkmaz yaptığı açıklamada, heyetin Amerikalı iş adamlarıyla bölgeye yatırım konusunu görüşeceğini belirterek, “Sivil Toplum İşbirliğinde Uluslararası İlişkiler Kurma, Ağ Oluşturma ve Yatırımcıların Teşvik Edilmesi projesinin temel başlığı ‘Karadeniz'in Atlantik Okyanusuna Açılan Kapısı’. Projemizin amacı ise Ünye'de ve Fatsa'da bulunan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte yurt dışında bölgemizi tanıtma ve lobi faaliyetleri oluşturması, yatırımcıları bölgemize çekmek buradaki yatırımcılar ile yurt dışındaki yatırımcıları tanıştırmak. Projemizin asıl faaliyeti yurt dışındaki ve buradaki yatırımcıları birleştirmek, bunu kamu kontrolünde yapmak. Amerika Birleşik Devletleri’ne 21 Ağustos'ta gerçekleşecek olan gezi, 8 gün 9 gece sürecek. Asıl amacımız ise yurt dışındaki gerek yerli, gerek yabancı iş adamlarına bölgemizi tanıtmak. Bu bölgede nelere yatırım yapılabilir, birlikte ne tür yatırımlar yapılabilir orada paylaşacağız" dedi.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim