Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2
Her ne şartta ve koşulda olursa olsun maçın bitiş düdüğüne kadar hiç durmadan futbolculara destek verme kararı alan taraftarlar sanal ortamda da kampanyalar başlatıp tahriklere kapılılmamasını istedi. Hakeme ve Tavşanlı Linyit cephesine yönelik kötü tezahüratta da bulunulmaması konusunda karar alan taraftarlar, futbolculara güvendiklerini ve onlardan zafer beklediklerini söylediler. Bu arada maçın federasyon tarafından Alsancak Stadı'na alınma talebinin geri çevrildiğini ifade eden Başkan Vekili Sabri Sadıklar, "Maçın hangi statta oynanacağı önemli değil. Bu iş stat değil, yürek işi. Sahada savaşıp istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum. Göztepe küme düşmeyecek. Yönetim olarak bilet fiyatlarında gerekli indirimi yaptık. Pazar günü Atatürk Stadı'nda en az 25 bin taraftar bekliyoruz. Haydi herkes göreve" dedi. BURAK HAKERLER 
Biletlere hücum
Pazar günü Atatürk Stadı'nda saat 18.00'de Göztepe ve Tavşanlı Linyit arasında oynanacak hayati maçın biletleri Göz-Göz mağazalarında satışa çıkarıldı. Biletler kapalı 10 TL, açık tribün 1 TL'den satılıyor. Biletler satışa çıkar çıkmaz büyük ilgi gördü. Sarı-kırmızılı kurmayların, talebe göre kale arkası tribününü de taraftarlara açabileceği öğrenildi. Bu arada rakip Tavşanlı Linyit taraftarları için de Atatürk Stadı kale arkası tribününde 2 bin 500 kişilik yer ayrıldı. T.Linyit taraftarları İzmir için otobüs organizasyonları yaparken, kendilerine 2 bin 500 kişilik bölümün tamamını doldurmaları bekleniyor. 

Paulo'ya görev emri
Tavşanlı Linyit maçı için 5 gün önceden İzmir'de kampa giren Göztepe'de kritik karşılaşmada kadro değişecek. Teknik Direktör Kemal Kılıç, devre arasında takıma dahil olan ancak 6 maçlık cezası ve daha sonra da sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Portekizli Paulo Dinarte'yi zorlu maça özel olarak hazırlıyor. Geçen hafta Adana Demir önünde ikinci yarıda forma şansı bulan Paulo'nun ilk 11'de oyuna başlaması bekleniyor.

Ali Kuçik 11'de
Bu arada Mehmet Sak'ın sakatlığı nedeniyle sol bek mevkiinde de iyileşen Orhan şans bulacak. Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın sağ kanatta Ergin Keleş'in yerine de uzun zamandır ilk 11'de şans vermediği Ali Kuçik'i değerlendireceği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim