Afyonkarahisar-İzmir karayolu'nda trafik kazası Afyonkarahisar-İzmir karayolu'nda trafik kazası
Afyonkarahisar’da askeri bölgede yaşanan mühimmat deposunun patlaması olayından yaralı olarak kurtulan asker Ufuk Terzioğlu memleketi Bursa’ya gönderildi. Afyon otogardan özel bir firmaya ait otobüse bindirilen er, Bursa otogarında Bursa Merkez Komutanlığı askeri personeli tarafından karşılandı. Otobüsten inen Ufuk Terzioğlu kendisini karşılayan askerlere teşekkür ederken, askeri personel Terzioğlu’nun çantasını otobüsten alarak askeri araca yerleştirdi. D

aha sonra Ufuk Terzioğlu askeri araç ile evde kendisini bekleyen anne Nurten Terzioğlu ve baba Ali Terzioğlu’na doğru yola çıktı. Yaralı erin evinin bulunduğu Musa Baba Mahallesi Beyatlı Sokak’ın başına gelen askeri araçtan inen Ufuk Terzioğlu, askerler koluna girerek yardım etmesiyle evine kadar götürüldü. Ayağı alçıda olan Terzioğlu’nu kapıda karşılayan ailenin mutluluğu gözlerinden okunurken, baba Ali Terzioğlu ve Nurten Terzioğlu faciadan yaralı kurtulan oğullarına sarıldı.

Yaralı Asker Ufuk Terzioğlu anne ve babasının elini öpmesinin ardından, kendisine eve kadar eşlik eden askerlere sarılarak vedalaştı. 3 çocuk babası Ali Terzioğlu ise yaşanan büyük facianın ardından panik yaşadıklarını dile getirerek, “Yaşanan büyük olayla 25 gencimiz şehit oldu. Ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Olayı duyduktan sonra büyük panik yaşadık. Oğlumuza ulaşmaya çalıştık. Bir süre sonra bizi aradı. Hemen Afyon’a gittik. Hayatta olduğu için mutluyuz ama acımız büyük” şeklinde konuştu.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim