Peygamber efendimiz buyurmuşlardır ki;  bir çirkinlik / kötülük gördüğünüzde gücünüz yetiyorsa elinizle, yetmiyorsa dilinizle düzeltin, ona da gücünüz yetmiyorsa içinizden o olaya / o kişiye buğz edin. Buğz etmek imanın en zayıf mertebesidir.

                                                                                               (Muslim, İman 78; Ebu Davud, Salat, 232)

 

Evet ALLAH Rasülünün hadisi ile başlamak istedim mübarek ramazan gününde…

Bizler ramazanın bereketini feyzini sonuna kadar hissetmeye çalışırken, Katil İsrail Gazze’ye, Filistine Bomba yağdırıyor. İftar sofralarını bombalıyor, çocukları öldürüyor, ocakları yakıyor, yıkıyor, anneler evlatsız, evlatlar babasız kalıyor…

AMA !!! islam alemi ( sözüm ona ) ses çıkartamıyor. Bırakın elle müdahaleyi dilleriyle bile bir şey söyleyemiyor. İnanın kardeşlerim dilleriyle dahi bu zulme dur diyemeyen, katil İsrail’e ses çıkartamayan bu kafaların, kalplerinden hiç buğz edeceklerini zannetmiyorum. 

Evet 2.Dünya savaşında katliam oldu diye dünyanın ayağa kalktığı ağladığı bu İsrail oğulları; bugün sanki kendileri hiç yaşamamış gibi çoluk çocuk öldürüp geçiyorlar. Ama hiçbir zaman unutmayın ki Herkesin bir planı vardır. Ama en güzel ve en nihayi planı CENABI ALLAH yapar. O zaman bu Katil İsrail ve onun yanında dünya menfaatleri için susan sözüm ona Müslümanlarda cezasını çekecektir.

Ama Müslüman coğrafyasına baktığımız zaman onlarda perişan… Şii Sünni yi, Sünni Şiiyi öldürüyor. Ama inanmayın bunlara. İçinde zerre kadar Allah sevgisi olan bu katliamı Müslüman kardeşine yapmaz zaten…

İsrail bakıyor ki bunlar nasılsa birbirlerini katlediyor. Zaten bana ses çıkaracak güçleri yok bende fırsat bu fırsat Gazzeyi, Filistini ortadan kaldırayım. Bu işi kökten bitireyim. Ve bunu Ramazan ayında Müslümanların en kutsal ayında yapayım ki hem Müslümanlar benim gücümü görsün, hemde dünya bu Müslümanların ne kadar iki yüzlü olduğunu görsün.

Şimdi açıkça Dünya’ya meydan okuyan, çoluk çocuk demeden bomba yağdıran bu katillere kim ses çıkaracak bekliyoruz.

Türkiye’de ki aydınlar, sivil toplum kuruluşları, yazarlar, sanatçılar… hepinizden bir açıklama bekliyoruz. İslam devletleri 56 tanesinden kaçtanesi merak ediyoruz. Din alimleri kanaat önderleri hepinizden...

Tabii malum bazı kişilerden özellikle açıklama bekliyoruz. Tam zamanı çünkü, İsrail dostumusun, düşmanımısın mübarek ramazan ayında bütün dünya bir kez daha görecek.

Şunu unutmayın ki; MÜKEMMEL OLAN MÜSLÜMAN DEĞİL, MÜSLÜMANLIKTIR.