Bergama taş ocağında kaza Bergama taş ocağında kaza
 Bergama Belediyesi'nin bu yıl 77.'sini düzenlediği Uluslararası Bergama Kermesi’nde dün gece ünlü pop müzik sanatçısı Sıla sahne aldı. Asklepeion Antik Tiyatrosu’nda gerçekleşen konsere binlerce Sıla hayranı akın etti. Konser süresince eski ve yeni şarkılarını Bergamalı hayranları için seslendiren Sıla, “Bu ne güzel bir kalabalık, bu ne güzel bir salon, bu ne güzel bir anfi tiyatro... Ne güzel bir tarihin üzerindeyiz şu an. Çok güzel bir akşam olsun. İyi eğlenceler” dedi.
Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sıla’ya, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç teşekkür plaketi takdim etti. 77. kez yapılan kermesin en coşkulu akşamlarından birisi olduğunu ifade eden Başkan Gönenç, “Burada binlerce kişi var. Hepiniz adına, burada olan herkes adına ve ne yazık ki yerimiz olmadığı için buraya gelemeyen belki bir bu kadar daha Bergamalı var. Onlar adına size, diğer müzisyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Unutulmaz anların yaşandığı konserde Bergamalı hayranları, Sıla’ya coşkuyla eşlik etti. Sıla, gece boyunca sergilediği muhteşem performansıyla, hayranlarına eşsiz bir müzik şöleni sundu.

Editör: TE Bilişim