Bergama'da 5. Ramazan Şenlikleri Başlıyor Bergama'da 5. Ramazan Şenlikleri Başlıyor
Bu yıl 37’incisi gerçekleştirilen kongrenin açılış törenine, Bergama Kaymakamı Ahmet Ertan Yücel, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, psikoterapistler ve konuyla ilgili çok sayıda bilim insanı katıldı.

Açılış töreninde Başkan Mehmet Gönenç, “ Psikoterapi kongresi yıllardır Bergama’da düzenleniyor. Roma Dönemi’nin ilk sağlık yurtlarından Asklepion’da gerçekleştirilen kongre her yıl olduğu gibi bu yıl da psikoterapi alanında uzman kişileri Bergama ‘da bir araya getiriyor. 37. si düzenlenen kongreye bu yıl da Bergama’nın ev sahipliği yapmasından gurur duyuyoruz “dedi. Başkan, katılımcılara başarılı bir kongre geçirmelerini diledi.

Kongre kapsamındaki ilk etkinlik ise, “ Çağımıza ve Ülkemize Tanıklığın Farklı Bakış Açılarından Yorumlanması ” konulu panel oldu. Bircan Kırlangış Şimşek’in oturum başkanlığını yaptığı panelde; Yazar İnci Aral, Halk Müziği Sanatçısı ve Siyasetçi Tolga Çandar ve Psikiyatrist Cem Kaptanoğlu konuşmacı olarak yer aldı.

“ Tanıklık ” ana temalı 37. Uluslararası Grup Psikoterapistleri Kongresi’nde halk konferansları, grup uygulamaları, vatandaşlara yönelik panel ve söyleşiler gerçekleştirilecek, kongre 02 Haziran Cumartesi günü son bulacak.


Editör: TE Bilişim