Türkiye’nin en iyi hızlı okuma dikkat ve odaklanma eğitimi Fixoku ile sende sınavlarda netlerini 3’e katla…

:

Sınavlarda zaman en değerli varlığındır. Hızlı okuma ve odaklanma eğitimi ile zamanını en verimli şekilde kullan!

:

Neden Fixoku Hızlı Okuma Eğitimi Almalısın…

:

• Sistemimiz, dikkati ve odaklanması güçlenen öğrencinin hızlı okumasının daha kolay olduğu gerçeği üzerine inşa edilmiştir.

• Özgül öğrenme güçlüğü, yüksek düzeyde dikkat ve odaklanma sorunu yoksa genellikle öğrenciler 1-3 kat arasında gelişim göstermektedirler. 

• Öğrencinin okuma ve anlama oranının başlangıçtaki seviyesi ile eğitim sürecinde ne ölçüde gelişim gösterdiğini gün gün tespit eden kitabımız ve yazılımımız kişiye özel ölçümler yapar. 

• Fixoku hızlı okuma kelimeleri TEK TEK değil BLOK halinde gruplayarak okumayı esas alır. Bunun için gözü eğitir, gözün görme alanını genişletir. Bunu yaparken dikkat ve odaklanmayı işin içine katar. Motivasyon metinleri ile çalışma şevkini artırır.

• Fixoku kitabı görsel yönden güçlü, eğlenceli, sıkılmadan öğrencilerin uygulayabileceği bir mantıkla hazırlanmıştır.

• Metindeki her sayfa dikkat çeşitlerini geliştirmek üzere hedeflenmiş, hızlı okuma egzersizleri basitten zora doğru mantığı ile hazırlanmıştır.

• Yeni nesil içerikle hazırlanan kitabımız, dikkat ve odaklama üzerine tasarlanan yazılımımız, size özel dikkat ve odaklamayı artırıcı 80 adet videomuz ve birbirinden eğlenceli 20 saat ders ile sende netlerini fixle.

Hemen bize ulaş Fixoku hızlı okuma eğitimi ile başarını katla…

:

www.fixoku.com - +90 532 478 92 53

#dikkat #odaklanma #fixoku #hızlıokuma #hızlıoku #okuma #anlama #hızlıokumakursu #hızlıokumaeğitimi #hızlıokumakitabı #eğitim #öğretim #öğrenci #öğretmen #eğitmen #ayt #tyt #osym #sınav #kurs #ders #izmir #istanbul #ankara #bursa #samsun #gaziantep #eskişehir #antalya