İki tırın arasında kalan araç kağıt gibi ezildi... İki tırın arasında kalan araç kağıt gibi ezildi...
 Olayı fark eden işyeri sahibi durumu polise bildirdi. İşyeri sahibi, “Şahıs her Pazar mağazamıza gelerek ortalama 150-200 bin liralık alışveriş yapıyor. Manav reyonundan aldığı malların barkodlarını cebine koyuyor. Kasaya girmeden mağazada bir iki tur atarak çıkıp gidiyor. Bu iki yıldır böyle devam ediyor. Yaptığımız araştırmalar sonucu ortalama 30 bin lira gibi bir zarar vermiş. Adam resmen bir soygun yapmış. Ama ertesi gün serbest bırakılıyor ve aynı işe devam ediyor. Bunu anlayamadık. Savcı nasıl yorumlamışsa takdir onun” dedi.
Güvenlik kameralarınca tespit edilen görüntülerde hırsız rahat tavırlarıyla dikkat çekiyor. Alışveriş Merkezine gelen şahıs, manav reyonunda poşetlere sebze dolduruyor. Poşetleri önce tarttırıp barkodları cebine koyarak ürünleri yere bırakıyor. Mağazanın içerisine girerek bir müddet bekliyor. Daha sonra tekrar dışarı çıkan zanlı, sebze dolu poşetleri alarak hiçbir şey olmamış gibi uzaklaşıyor.
Görüntüleri inceleyen polisler şahsı kısa sürede yakaladı. Mahkemeye çıkarılan zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilişim